INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FREIBURG - BAYERN 2-2

Thomas Tuchel și-a desființat jucătorii după 2-2 cu Freiburg: „A fost hara-kiri”

Thomas Tuchel // foto: Guliver/gettyimages
Thomas Tuchel // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 08:58 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 10:15

Bayern a pierdut două puncte mari la Freiburg, unde a fost egalată pe final (2-2), iar antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, a făcut iureș la final.

Părea că Bayern și-a revenit, după 2-1 cu RB Leipzig, etapa trecută, însă vineri, la Freiburg, a făcut o nouă partidă sub posibilități.

MM Stoica îi răspunde lui Rotaru: „Cum adică?! Stop Joc. Nu înțeleg care-i problema”
FCSB - PETROLUL
MM Stoica îi răspunde lui Rotaru: „Cum adică?! Stop Joc. Nu înțeleg care-i problema”

A luat gol în debut (Gunter, 12), apoi a revenit și a răsturnat situația, prin Tel (35) și Musiala (75). Degeaba. În minutul 87, Holer a restabilit egalitatea cu un șut de senzație.

S-a terminat 2-2, iar antrenorul Thomas Tuchel și-a desființat jucătorii în fața camerelor de luat vederi. „N-am jucat bine în prima jumătate de oră. Pe bună dreptate am ajuns să fim conduși pe tabelă. Am făcut apoi o a doua parte bună, dar nu ne-am recompensat”, și-a început analiza tehnicianul bavarezilor.

Thomas Tuchel: „Am fost indisciplinați pe posturi”

Apoi a devenit dur: „Cred că ne-a lipsit voința. Am fost indisciplinați pe posturi, a fost parțial hara-kiri. Am avut momente în care fundașul nostru central l-a depășit pe fundașul lateral!”.

Thomas Tuchel: „Am făcut lucruri pe care nu le-am antrenat și nu le-am discutat niciodată”

Tuchel susține că jucătorii săi au făcut ”lucruri pe care nu le-am antrenat niciodată, despre care n-am vorbit niciodată. Am jucat foarte devreme de parcă ar fi fost minutul 85 și am fi fost conduși cu 1-0.

Nu cred că a fost o chestiune de dorință, dar am jucat fără să gândim în prima jumătate de oră și am fost pedepsiți pentru asta.”

Bayern se află la 7 puncte distanță de liderul Bayer Leverkusen, care poate mări distanța la 10 lungimi dacă bate duminică, în derby-ul cu FC Koln, aflată la retrogradare, pe poziția a 16-a.

Bayern riscă să încheie sezonul fără titlu

Iar miercuri are returul cu Lazio, din „optimile” Ligii Campionilor, meci în care pornește dintr-o poziție deloc confortabilă. Munchenezii au pierdut prima manșă, disputată la Roma, cu 1-0, și riscă să încheie 2023 - 2024 fără niciun titlu, în condițiile în care au fost eliminați și din Cupa Germaniei.

Este și motivul pentru care, din cauza unui sezon dezamăgitor, clubul a decis să se despartă deja de Thomas Tuchel la vară, în ciuda unui contract scadent în 2025.

VIDEO. Euro GSP » Boțoghină și Drejan îl propun pe Dorinel Munteanu, la Bayern Munich, în locul lui Thomas Tuchel

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează