INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Thomas Tuchel le-a cântat jucătorilor în cantonament » Cum au reacționat fotbaliștii lui Bayern

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 12:51 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 12:51

Antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, le-a cântat jucătorilor în cantonamentul de la Tegernsee și a primit aplauze la scenă deschisă.

La Bayern este tradiție. Fiecare nou sosit trebuie să-și aleagă o melodie pe care să o interpreteze apoi în fața coechipierilor. În cantonamentul de la Tegernsee, zilele trecute, au dat "spectacol" antrenorul Thomas Tuchel și jucătorii proaspăt transferați, Konrad Laimer și Raphaël Guerreiro.

Neftchi a plusat și i-a adus lui Adi Mutu jucătorul pe care-l dorea din SuperLigă: „Gata, au plătit clauza!”
AZERBAIDJAN
Neftchi a plusat și i-a adus lui Adi Mutu jucătorul pe care-l dorea din SuperLigă: „Gata, au plătit clauza!”

Recitalul lui Thomas Tuchel fusese amânat din martie

Cel mai așteptat a fost recitalul lui Tuchel, amânat tocmai din martie. Scutit atunci pentru că preluase echipa în plin sezon și prioritățile erau cu totul altele, tehnicianul german i-a entuziasmat pe jucători cu un hit din 1988, "Macho, Macho", al austriacului Rainhard Fendrich.

Konrad Laimer a interpretat melodia "I sing a Lied für di", de Andreas Gabalier, iar Raphaël Guerreiro a dat totul pe piesa "Toi Plus Moi" a cântărețului pop francez Grégoire. Însă niciunul n-a primit atâtea aplauze ca Tuchel.

Becali a cântat la Sfânta Liturghie de la Patriarhie

În Liga 1, "antrenorul" cu cele mai mari abilități vocale este Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a cântat în iunie la Sfânta Liturghie de la Patriarhia Română. Iar recent a făcut show în fața jurnaliștilor, la "Palatul" din Aleea Alexandru. Înainte de a discuta cu ei, latifundiarul din Pipera a dat muzica tare și a fredonat o melodie bisericească.

Citește și: 

Noapte de teroare la Paris: Gianluigi Donnarumma și logodnica sa au fost bătuți, legați și jefuiți!

A explicat de ce a semnat în Arabia Saudită la 26 de ani, în apogeul carierei: „Ăsta este, pentru mine, cel mai important «trofeu»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează