INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Timo Werner, prezentat oficial de Chelsea! Suma plătită de echipa lui Frank Lampard

Timo Werner a 
 fost prezentat oficial de Chelsea // Sursă foto: Getty
Timo Werner a fost prezentat oficial de Chelsea // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat joi, 18 iunie 2020 12:49 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 13:50

Timo Werner, atacantul german de 24 de ani, a făcut vizita medicală şi a semnat acordul cu echipa Chelsea, în urma căruia va lua 10 milioane € salariu anual. Leipzig primeşte 50 de milioane, conform clauzei de reziliere.

Roman Abramovic joacă tare în coronacriză. După transferul lui Hakim Ziyech de la Ajax, miliardarul rus a rezolvat şi a doua achiziţie tare a anului pentru Chelsea. Timo Werner e oficial fotbalistul londonezilor, după ce a efectuat vizita medicală şi a semnat acordul până în 2025. Atacantul de 24 de ani nu va mai evolua la RB Leipzig în Final Eight-ul din Liga Campionilor şi de la 1 iulie se va pregăti cu formaţia lui Frank Lampard.

Timo Werner, oficial la Chelsea

The Blues au achitat clauza de reziliere a golgeterului neamţ, 50 de milioane de euro, aceeaşi sumă urmând a fi încasată net în total de noua vedetă în perioada în care va evolua pe Stamford Bridge. 

„Sunt încântat că am ajuns la Chelsea şi foarte mândru că voi fi la acest mare club. Mulţumesc lui Leipzig şi fanilor săi pentru cei 4 ani minunaţi", a spus internaţionalul cu 11 reuşite în 29 de jocuri la naţionala Germaniei. 

Timo a marcat şi miercuri la Düsseldorf (2-2 cu Fortuna). Are 32 de goluri şi 13 assisturi în 43 de meciuri din acest sezon.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Grupele Ligii Campionilor, tot mai departe de echipele din Liga 1! » Campioana, traseu infernal. Marea diferență față de sezonul trecut

Moment INEXPLICABIL în primul meci de la reluarea Premier League: a trecut linia porții cu mingea în mâna, dar golul n-a fost validat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează