INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Ținte mari pentru Inter Milano! Italienii îi vor pe Ivan Rakitic și Luka Jovic

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2019 15:55

Inter Milano şi-a ales ţintele pentru fereastra de transferuri din vară: Ivan Rakitic (30 de ani) şi Luka Jovic (21 de ani).

Conform cotidianului iberic Sport, Steven Zhang, preşedintele lui Inter Milano, doreşte să forţeze în vară aducerile lui Rakitic şi Jovic de la Barcelona, respectiv Eintracht Frankfurt.

Despre interesul pentru Rakitic s-a zvonit şi vara trecută, însă milanezii nu s-au înţeles cu cei de la Barcelona. Se pare că oferta Interului pentru croat s-ar situa în jurul sumei de 40 de milioane de euro. În ceea ce îl priveşte pe sârbul Jovic, lupta va fi una acerbă, Bayern şi Barcelona declarându-şi şi ele interesul pentru atacant.

Nerazzurri l-au acontat deja pe Godin, fundaşul uruguayan de la Atletico Madrid urmând să se alăture italienilor din vară.

14 goluria a marcat Jovic în 20 de meciuri pentru Frankfurt în acest sezon de Bundesliga

Citește și:

Decizie în Premier League! Antrenorul a fost demis astăzi după ultimul eșec

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează