INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Unul dintre titularii incontestabili ai lui Xavi vrea să plece » Ofertă de 100 de milioane de euro!

Frankie de Jong/ foto Imago Images
Frankie de Jong/ foto Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2024 13:09 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 14:22

Frenkie de Jong (26 de ani) și-ar putea face bagajele la sfârșitul sezonului. Mijlocașul Barcelonei, care refuzase oferta de 100 de milioane de la Manchester United în vara lui 2022, este dezamăgit de situația actuală a echipei blaugrana și de faptul că internaționalul batav nu a putut concura pentru câștigarea Ligii Campionilor.

Mai are contract până pe 30 iunie 2026, însă s-ar putea transfera de la FC Barcelona mult mai devreme. Frenkie De Jong ia în calcul tot mai serios despărțirea la finele stagiunii de campioana Spaniei, susține agenția spaniolă Relevo

Meci întrerupt din cauza unei pancarte scandaloase » Mesaj horror al ultrașilor echipei vizitatoare!
GERMANIA
Meci întrerupt din cauza unei pancarte scandaloase » Mesaj horror al ultrașilor echipei vizitatoare!

Deși a cucerit titlul în La Liga în ediția trecută, internaționalul din Țările de Jos nu este deloc mulțumit și, de data asta, chiar ar accepta să plece. 

Sursa citată scrie că mijlocașul de 26 de ani, cumpărat cu 86 de milioane de euro de la Ajax în iulie 2019, e decepționat de performanțele actualei trupe a lui Xavi.

Ten Hag a insistat pentru a-l aduce pe Old Trafford

Jurnalistul Lluis Canut de la Onze d'Esport 3 a dezvăluit că De Jong se află într-o altă situație, spre deosebire de conjunctura de acum două veri, când Manchester United l-a curtat cu insistență, managerul Erik ten Hag dorind să-și readucă fostul elev de la Ajax, și a oferit Barcelonei 100 de milioane de euro, cu peste 20 de milioane decât a ajuns acum cota sa de piață pe Transfermarkt.de:

„Deși încă este considerat un jucător important pentru gruparea blaugrana, la fel cum au stat lucrurile și-n mandatul lui Ronald Koeman, De Jong este decepționat că așteptările sale nu s-au confirmat, iar Barcelona nu a contat în lupta pentru a câștiga Liga Campionilor. Motivul primordial al semnării contractului cu „los blaugrana".

Deco: „Ar fi o eroare să-i cedăm pe Araujo și De Jong”

Pe de altă parte, nici Barcelona nu a primit ceea ce a achiziționat cu uriașa sumă plătită „lăncierilor". „De Jong ar putea fi cel mai bun produs pentru vânzare, mai ales că deține și una dintre cele mai mari cote valorice și mai și are unul dintre cele mai bune salarii la campioana Spaniei, 24,8 milioane de euro", explică Relevo. 

205meciuri a strâns Frenkie De Jong la FC Barcelona, reușind 16 goluri și 21 de pase decisive. În acest sezon, batavul are un gol marcat în 22 de partide și 1.924 de minute

Directorul sportiv Deco se opune, susținând că „ar fi o mare greșeală să ne lipsim de Araujo și De Jong pentru a-l aduce pe Mbappe. În vara care urmează, va trebui să păstrăm un echilibru între achiziții și vânzări"

Dacă Barcelona nu va ceda jucători la vară, îi va fi tare greu să-și echilibreze balanța financiară. Dacă ajunge-n iunie cu situația actuală, acei bani primiți pentru vânzarea lui De Jong ar fi mai mult decât bineveniți.

Javier Tebas, președintele Ligii spaniole

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Reacția lui Ladislau Boloni după remiza lui Metz de la Marsilia: „Este un punct care ne ridică moralul”
FRANȚA
Reacția lui Ladislau Boloni după remiza lui Metz de la Marsilia: „Este un punct care ne ridică moralul”
„I don't accept!” » O nouă declarație antologică a lui Șumudică în Turcia: „Ca femeile!”
TURCIA
„I don't accept!” » O nouă declarație antologică a lui Șumudică în Turcia: „Ca femeile!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează