INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARIS SALONIC

Toja i-a impresionat pe conducătorii lui Aris: "Pot mai mult, nici măcar nu m-am adaptat"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2010 00:00

Oficialii lui Aris s-au declarat încîntaţi de evoluţia lui Juan Carlos Toja în partida cîştigată pe terenul polonezilor de la Jagellonia, 2-1, în  turul 2 preliminar al Europa League.

Fostul stelist, 25 de ani, este de părere că prestaţia sa la debut nu a atins cel mai bun nivel posibil şi promite să fie mult mai bun după ce se va adapta complet la Salonic:

"Pot mai mult de-atît, sînt hotărît să muncesc şi să devin un jucător mai bun. Nu uitaţi că abia am venit la echipă şi nu sînt complet adaptat. Toată lumea se comportă extraordinar cu mine şi asta mă ajută. Am jucat bine cu Jagellonia, meciul a fost greu, însă e bine că am luat o opţiune de calificare".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
shumi_panco_gool
shumi_panco_gool  •  02 August 2010, 20:40

toja e inca unul din jucatorii aia pe care presa i-a tinut la rangul de mari vedete...este un anti-talent, la fel ca multe alte importuri facute de steaua, dar nu numai de steaua...la cati bani au cheltuit echipele de la noi pe toate jafurile de "fotbalisti"...ma mir ca moraes de la bistrita nu a fost cumparat de nimeni...ala merita mai mult...

an70ny0
an70ny0  •  02 August 2010, 17:44

asa ai facut si la steaua...asteptati ca pot mai mult sa ma adaptez...si nu te-ai adaptat nici in ziua in care ai plecat...singurul tau meci bun a fost cel cu galata...mult succes la aris,eu ma bucur ca am scapat de tine

decocostel
decocostel  •  02 August 2010, 17:41

togmai deaia a jucat bine ca nu s-a adaptat sa vedeti voi cand se adapteaza si invata toate cluburile

Vezi toate comentariile (11)
Comentează