INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORESPONDENŢĂ DIN MONTE CARLO

Toleranţă zero! » UEFA pregăteşte noi sancţiuni împotriva trucării meciurilor, a rasismului şi a dopajului

Articol de - Publicat sambata, 31 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 30 august 2013 19:54

Preşedintele Platini a anunţat ieri că UEFA va aplica o disciplină financiară riguroasă şi va înăspri lupta împotriva trucării meciurilor, a rasismului şi a dopajului.

La ora 9 dimineaţa, la Meridien Beach Hotel, Platini, secondat de secretarul general Gianni Infantino, a ţinut o conferinţă de presă, care a durat exact cît un meci de fotbal, 90 de minute.

Preşedintele UEFA a fost foarte relaxat, pe alocuri chiar spumos, dar nu a spus nimic special. El a recunoscut că ultimul an a fost "unul complicat" pentru UEFA şi a repetat că principalele direcţii ale forului de la Nyon sînt: lupta împotriva trucării meciurilor, contra rasismului, a dopajului şi pentru o disciplină financiară riguroasă.

Platini a insistat că indiferent de reputaţia şi palmaresul cluburilor, acestea nu trebuie să aibă datorii. Faţă de nerespectarea regulilor financiare, preşedintele a avertizat încă o dată că UEFA va dovedi toleranţă zero!

Pe linia poziţiilor anterioare, Platini s-a declarat din nou contra introducerii tehnologiei video în fotbal. El a zis că o asemenea operaţiune ar constitui "un pericol imens pentru spectacol", că fotbalul place cum e şi trebuie lăsat aşa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
novamaxima
novamaxima  •  31 August 2013, 19:12

ALO UEFA, da de sandel si corleone care trucheaza ligi, fac campioane la comanda inscriu echipe fara a avea vreo baza in liga secunda, echipe aparute peste noapte, vezi 'c'opii 's'trazii craiova, in fuctie de directivele politice primite, nu stiti nimic, pe astia cat ii mai puteti tolera?!

danieliorga2000
danieliorga2000  •  31 August 2013, 15:03
Postat de icstream pe 31 August 2013, 11:45

steaua de ce a fost acceptata in CL dupa ce a trucat meciul cu Viitorul Constanta? Sau cu doua campionate in urma puscariashu becali a aranjat ultimele 10 meciuri ale stelei doar doar ii ajunge pe CFR din urma. Gargara a la Platini.

Chiar nu sunt subiectiv ,dar acum doi ani dominau greselile mari de arbitraj si meciurile dubioase in favoarea CFR-ului... Oricum trebuie demonstrat apoi sanctionat.., Platini nu poate inventa cazuri .... la turci au existat dovezi clare.

danieliorga2000
danieliorga2000  •  31 August 2013, 14:38

''o asemenea operaţiune ar constitui "un pericol imens pentru spectacol", că fotbalul place cum e şi trebuie lăsat aşa''.........deci spectatorii vor greseli de arbitraj. Eu as traduce ''o asemenea operatiune e un pericol pentru noi , nu o sa mai putem sa furam cu arbitrii si ne place sa fie lasat asa''

Vezi toate comentariile (4)
Comentează