INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎNCHISOARE

Tomas Repka a primit doi ani de închisoare pentru fraudă! E a 5-a condamnare din ultimii ani

Tomas Repka // FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
Tomas Repka // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2019 16:46

Tomas Repka, 45 de ani, a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru fraudă.

Tomas Repka fost un fundaș central bun. Puternic, agresiv, cu un marcaj la sânge, a adunat 46 de selecții la naționala Cehiei, având un gol marcat, jucând la Sparta Praga, Fiorentina și West Ham United.

După retragere, a ajuns de multe ori la tribunal. Acum, tocmai a fost condamnat la doi ani de închisoare, pedeapsă hotărâtă la Curtea de Apel, după ce inițial primise 15 luni după gratii. 

Motivul: fraudă! În decembrie 2016, a vândut cu 47.000 de euro un Mercedes care nu-i aparținea și pe care-l folosea având un contract de închiriere.

Nu e la prima condamnare

Repka, 18 cartonașe roșii în carieră, a mai fost condamnat în 2018 la 6 luni închisoare pentru că a publicat un anunț fals de „escortă” cu pozele și telefonul fostei sale soții.

În 2015 și 2016, a primit pedepse cu suspendare după ce a condus în stare de ebrietate. Anul trecut, încă o condamnare. Muncă în folosul comunității: nu a plătit pensia alimentară fostei soții.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează