INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pierde Real Madrid titlul? Toni Kroos a luat atitudine: „O decizie care a afectat grav campionatul. Sunt furios”

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 21 mai 2021 10:39 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 11:39

Toni Kroos, 31 de ani, mijlocașul german al albilor îl atacă pe „centralul” Juan Martínez Munuera. Pe 9 mai, acesta a dat penalty Realului, apoi l-a anulat și a dictat 11 metri Sevillei. Un meci pe care Madridul l-ar fi putut câștiga s-a încheiat 2-2. Două puncte pierdute, esențiale în lupta pentru campionat cu Atlético.

Mâine se decide LaLiga. Ultima etapă, cu Atlético și Real în plin sprint. Cu o victorie în deplasare, la Valladolid, „los rojiblancos" sunt campioni. 

Rămân cu două puncte în față. Dacă nu câștigă, și Madridul o învinge pe Villarreal la Valdebebas, „los blancos" au titlul. Au fost mai buni în confruntările directe: 2-0 și 1-1.

Toni Kroos: „Și Zidane s-a simțit furat, la fel ca mine"

Simțind că albii mai au șanse mici, Toni Kroos atacă arbitrajul. Cu „centralul" Juan Martínez Munuera în centrul ofensivei sale. Îi reproșează acea răsucire de la Real - Sevilla 2-2, pe 9 mai. 

În minutul 75, JMM a lăsat jocul să continue la duelul aerian Éder Militão - Diego Carlos, din careul madrilen, și a dat penalty, în cealaltă suprafață de pedeapsă, la faultul lui Bounou asupra lui Benzema. Avertizat de VAR, a revăzut ambele faze și a întors jocul. Dictând 11 metri pentru Sevilla. Și, în loc de un posibil 2-1, a fost 1-2. 2-2 la final, două puncte pierdute de Real, care ar fi fost esențiale acum.

„Nu sunt genul căruia îi place să se plângă. Dar, în acest caz, sunt extrem de supărat", a protestat Kroos la podcastul Einfach Mal Luppen.

 „Zidane nu spune niciodată nimic și întotdeauna protejează arbitrii. Numai și faptul că el i-a cerut explicații lui Martínez Munuera după meci, pe teren, arată că s-a simțit furat, la fel ca mine". Și Kroos era lângă antrenor, nemulțumit de „central".

Toni Kroos: „Ni s-a spus că nu e henț"

„Arbitrul a încercat să se justifice. Din perspectiva mea, greșeala lui a fost evidentă. Militão era întors cu spatele, nu putea vedea mingea. Iar la reluarea cu încetinitorul se observă că balonul atinge întâi umărul și apoi mâna. 

Ni s-a spus că, dacă ricoșează din altă parte a corpului, atunci nu e henț", a explicat campionul mondial din 2014, acuzând: „La sfârșit, dacă nu vom avea suficiente puncte pentru a cuceri titlul, se poate spune că această situație a afectat grav soarta campionatului. Și sunt furios".

Mijlocașul german, 31 de ani, din 2014 la Real, nu va fi pe teren împotriva lui Villarreal. E încă la izolare. Infectat cu coronavirus.

Citește și alte știri din La Liga:

UPDATE Surpriză mare înainte de Euro 2020! E oficial: Benzema revine la naționala Franței după 5 ani

Xavi s-a întors la Barcelona! Detaliul remarcat de presa spaniolă i-a entuziasmat pe fanii „blaugrana”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
enigmaticul
enigmaticul  •  21 Mai 2021, 18:16

Fraierușul ăsta a găsit vinovatul, pentru pierderea titlului!! Să se uite mai atent la acea fază, și va găsi răspunsul. A fost henț clar în careu la jucătorul Realului, asta înainte de a fi Benzema faultat de portarul Sevilliei. Ce voia ăsta ? Era normal să acorde 11 pentru Sevilla. Nu aici ați pierdut voi titlul, uitați-vă la meciurile pierdute cu echipe ”de pluton”, nu cu Sevilla.

flosud97
flosud97  •  21 Mai 2021, 17:45

Are si nu are dreptate, titlul l-au pierdut cand nu au batut echipele mici, sa nu uitam ça au pierdut acasa si inca cu ciné echipe din coada clasamentului

parpalache
parpalache  •  21 Mai 2021, 12:37

Sunt„realista”de la 14 ani,dar in acest sezon Real Madrid nu merita titlul-daca nu l-a castigat prin victorii proprii,nu asteptand sa piarda Atletico-care a fost in fruntea campionatului tot timpul!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează