INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Toni Kroos și „adversarul” din bucătărie. Cum s-a încheiat „meciul”

Toni Kroos, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Toni Kroos, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 07 decembrie 2023 14:50 / Actualizat joi, 07 decembrie 2023 15:55

Mijlocașul lui Real Madrid, Toni Kroos, i-a venit de hac unui șoarece, care se instalase confortabil în bucătăria casei sale din Madrid.

Toni Kroos întâlnește și altfel de adversari decât aceia cu care are de-a face etapă de etapă pe stadioanele din LaLiga. Unul l-a „vizitat” chiar acasă pe mijlocașul Realului!

Planul de 15 zile al lui Real Madrid pentru Kylian Mbappe: așa vrea Florentino Perez să evite o nouă „telenovelă”
TRANSFER
Planul de 15 zile al lui Real Madrid pentru Kylian Mbappe: așa vrea Florentino Perez să evite o nouă „telenovelă”

Un șoarece și-a găsit să se „instaleze” chiar în bucătăria casei sale! Mai precis, într-un corp de mobilier situat deasupra unei oglinzi. Jucătorul blanco a pus acolo o cursă pentru a-l prinde și în cele din urmă a avut succes.

Iar când a avut confirmarea, a urcat pe un scaun să verifice. „Pisicuță, mănuși?”, a fost întrebat fostul internațional german de către soție. 

Toni Kroos s-a înarmat cu un făraș

Kroos le-a refuzat, dar a pus mâna pe-un făraș, pentru orice eventualitate. „Armă” pe care a folosit-o în cele din urmă doar pentru a manevra cursa în care „victima” era imobilizată.

Înregistrarea „meciului” poate fi văzută într-un videoclip postat chiar de el pe rețele de socializare.

Transferat în 2014 la Real Madrid, de la Bayern, Kroos preferat o vilă în afara metropolei Madrid, acolo unde, împreună cu soția și copiii; au parte de linște. Casa are un singur nivel, parterul, o curte spațioasă, gazonată, și piscină.

Mai puteți citi:

N-am scăpat de Courtois la Euro? Apropiații portarului neagă informația că nu joacă împotriva României la turneul final: „Vorbe-n vânt” + Ce se întâmplă cu De Bruyne!

Un superstar din Serie A riscă aceeași suspendare ca a Simonei Halep! Ce au cerut procurorii antidoping

SEISM în tenis: dispare reverul cu o mână? De la Andrei Pavel la Victor Hănescu, 6 experți răspund pentru GSP: cum se schimbă tenisul? 6 diferențe: „De la deplasare, la passing-shots”

În 2006, era cel mai bun tânăr fotbalist al lumii » Azi este supranumit „Regele Kebabului” și a strâns o avere colosală!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează