INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Toni Kroos, starul lui Real Madrid: „Reducerea salariilor? O donație în van!”

Toni Kroos nu este de acord cu reducerile salariile +33   FOTO
Toni Kroos nu este de acord cu reducerile salariile

Articol de GSP - Publicat marti, 07 aprilie 2020 22:58

Toni Kroos (30 de ani), mijlocașul lui Real Madrid, a declarat că nu este de acord cu reducerile salariile

Germanul nu consideră că o reducere a salariului lunar este benefică, ci este de părere că fiecare jucător ar putea să doneze pe cont propriu, altfel banii s-ar risipi.

Toni Kroos, vedeta lui Real Madrid, nu este de acord cu reducerea salariilor

O reducere a salariului este ca o donație în van. Sunt în favoarea plății salariului complet. După aceea, toată lumea poate să ajute. Sunt rugați să facă asta și chiar e nevoie”, a punctat Kroos.

FOTO Cadre inedite cu efectele pandemiei de coronavirus în lume:

+29 FOTO

Lovitură dată de PSG: suma imensă care apare în joc pentru Mauro Icardi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  08 Aprilie 2020, 05:46

Nu înțeleg de ce se plâng ăștia asa rău. Au câștigat milioane de euro atâția ani, ce e asa greu sa accepți reducerea salariului de la 15 mil la 7 de ex... Cluburile suferă și o sa sufere mult timp dacă corona o sa mai tina... Ce accepta sa rămână fără loc de munca sau reducerea salariului?? Eu dacă eram în locul unui jucător mare renunțăm la 3 sferturi din salariu, un sfert sa rămână pentru club iar restul sa fie donat la echipele mai mici ca să supraviețuiască și sa nu falimenteze.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează