INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Un candidat la președinția Barcelonei, lovitură înainte de alegeri! Aduce un nume uriaș din sport!

Toni Nadal și nepotul său, Rafa Nadal // FOTO: Guliver/GettyImages
Toni Nadal și nepotul său, Rafa Nadal // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 14:43 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 15:28

După demisia lui Josep Maria Bartomeu, Barcelona se pregătește pentru alegerea noului președinte, iar candidații își pun la punct strategiile.

Victor Font, unul dintre cei care și-au anunțat candidatura, a reușit să ajungă la un acord cu Toni Nadal, unchiul lui Rafa Nadal, și urmează ca acesta să facă parte din conducerea Barcelonei dacă Font va câștiga alegerile. Potrivit Marca, Toni Nadal, care e socio la Barcelona și acum se dedică academiei de tenis a nepotului său, se va ocupa de relațiile internaționale și insituționale și va conduce o zonă dedicată comportamentului și mentalității pentru a obține performanțe.

„Sunt încântat și sper să ajut ca Barcelona să fie în continuare cea mai importantă reprezentată a Catalunyei și clubul cel mai important din lume. Sunt unchiul unui fan al lui Real Madrid și fratele unui fost jucător de la Barcelona, dar nu am în mine ura dintre cele două rivale. Vreau ca Barcelonei să-i fie cât mai bine.  Barcelona este mai mult decât un club, reprezintă un sentiment! Când văd echipa, vreau să mă reprezinte. Mi-ar plăcea să fac un model în care toți jucătorii de la Barcelona, începând cu juniorii, să știe că nu doar practică un sport, ci că reprezintă Barcelona

Se vorbește cu respect despre valorile sportului, dar ele nu se explică, ci se aplică. Trebuie să-i formăm pe antrenori, începând cu cei de la juniori și terminând cu cei de la prima echipă, pentru a le fi clar că trebuie să câștige, dar trebuie să o facă într-o anumită manieră.

Trebuie să facem un efort ca Messi să fie mulțumit de noi. Ar fi o barbarie ca cel mai bun jucător din istorie să vrea să plece de la club. Trebuie să facem un mediu în care el să fie mulțumit”, a spus Toni Nadal, fratele lui Migel Angel Nadal, fost căpitan al Barcelonei. 

VIDEO Primul gol marcat de Messi în Liga Campionilor

Citește mai multe știri despre Barcelona: 

Dani Alves dezvăluie: „I-am trimis lui Messi un mesaj cu aceeași frază pe care mi-a zis-o el în urmă cu niște ani. Nu mi-a răspuns”

Leo Messi, precontract în ianuarie cu Manchester City?! „Puricele” a luat o decizie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează