INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREFERINȚE

Andres Iniesta, rugat de jurnaliști să numească 5 fotbaliști alături de care ar vrea să joace un amical! Iată topul

Messi și Iniesta sărbătoresc un gol înscris de Barcelona // foto: Guliver/gettyimages
Messi și Iniesta sărbătoresc un gol înscris de Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2022 16:12 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2022 10:24

Andres Iniesta (38 de ani), acum la Vissel Kobe, după 16 ani la prima echipă de la FC Barcelona, a numit 5 jucători alături de care i-ar plăcea să joace un meci amical.

Jurnaliștii i-au cerut lui Iniesta să-l lase deoparte pe Messi, care i-a fost coechipier la prima echipă blaugrana vreme de 13 ani.

Într-un dialog cu televiziunea argentiniană TyC Sports, fostul mijlocaș al Barcelonei și al naționalei Spaniei a vorbit elogios despre Juan Roman Riquelme, fostul său coleg de la echipa blaugrana, acum vicepreședinte la Boca Juniors.

Emisiunea lui Ioanițoaia, întreruptă brusc: „Niţă, ești un escroc internațional! Am față de fraier?”. Dialog genial în platou: „Ne dădea la ficat, la rinichi”
PRIETENII LUI OVIDIU
Emisiunea lui Ioanițoaia, întreruptă brusc: „Niţă, ești un escroc internațional! Am față de fraier?”. Dialog genial în platou: „Ne dădea la ficat, la rinichi”

Andres Iniesta a numit 5 jucători cu care i-ar plăcea să joace un amical

„Mi-ar plăcea ca Riquelme să mă invite pe La Bombonera (n.r. - stadionul celor de la Boca). Din câte am auzit și din câte mi s-a spus, atmosfera de acolo este spectaculoasă.

Îmi place fotbalul argentinian. Am mai schimbat mesaje cu Riquelme, am rămas în contact. A fost special să împart vestiarul cu el, să-l urmăresc antrenându-se și jucând. Cei 5 jucători cu care mi-ar plăcea cel mai mult să joc acum o partidă amicală, exceptându-l pe Messi, sunt Xavi, Neymar, Eto'o, Busquets și Roman Riquelme”, a spus Iniesta, citat de Diario AS.

Mi-au plăcut mereu jucătorii argentinieni, mi-ar plăcea să vizitez stadioanele din Argentina.

Idolul meu a fost Pablo Aimar. Obișnuiam să-l urmăresc jucând în Spania, era de fiecare dată special să-l privesc jucând. 

- Andres Iniesta

Juan Roman Riquelme, acum în vârstă de 44 de ani, a jucat la Barcelona doar 42 de meciuri, în care a înscris de 6 ori și a pasat decisiv în 9 rânduri.

Clubul blaugrana l-a cumpărat în 2002 de la Boca Juniors cu 10 milioane de euro și l-a vândut în 2005 la Villarreal cu 8 milioane, după ce fusese împrumutat la „Submarinul galben” între 2003 și 2005.

Iniesta continuă să joace, deși în luna mai a împlinit vârsta de 38 de ani. Din 2018 evoluează la Vissel Kobe, în Japonia. La Barcelona a adunat 674 de meciuri, 57 de goluri și 138 de pase decisive.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Eto'o, atac neașteptat la un nume legendar, fost coechipier: „Nu era la nivelul meu”

Cum a reacționat Carlo Ancelotti, după ce Courtois și-a acuzat colegii că au intrat pe teren „adormiți”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
Sorin56
Sorin56  •  31 Octombrie 2022, 08:37

Of of of. Cât de grea e limba română. E chiar mai grea decât carnea de porc. Oare ce o însemna în opinia autorului sintagma “ exceptându-l pe Messi, sunt…”

cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 Octombrie 2022, 20:25

S-a referit la jucători, nu la extratereștri precum Messi.

Aliluia
Aliluia  •  29 Octombrie 2022, 17:23

Mama nene ce meci fain avem in Brighton - Chelsea! Beton! Aliluia!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează