INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Meciul dintre Torino și Inter, influențat de „cea mai mare eroare din istoria VAR”. Arbitrul de centru a primit nota ZERO!

Torino - Inter/ foto: Guliver/GettyImages
Torino - Inter/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 14 martie 2022 12:56 / Actualizat luni, 14 martie 2022 13:44

Campioana a fost ajutată de arbitri să evite eșecul, Guida refuzând gazdelor un penalty la 1-0, la faultul clar al lui Ranocchia asupra lui Belotti. Se anunță suspendări după Torino - Inter 1-1.

Inter a căzut pe treapta a treia a podiumului, la patru puncte de liderul Milan, după ce s-a împiedicat și la Torino (1-1). A fost salvată de Alexis Sánchez (cel eliminat la Liverpool!) în prelungiri, dar mai ales de echipa de arbitri de pe Olimpico Grande Torino. „E inacceptabil. O greșeală gravă, pe care n-o înțeleg! Puteam face 2-0 și se juca altfel. Păcat, pentru că am dominat”, a acuzat antrenorul gazdelor, Ivan Jurici.

Situație incredibilă cu mingile trimise de Burleanu cadou votanților din Liga 3 » Nu pot fi folosite la meciuri oficiale: „Sunt bune, dar numai pentru antrenamente!”
FRF
Situație incredibilă cu mingile trimise de Burleanu cadou votanților din Liga 3 » Nu pot fi folosite la meciuri oficiale: „Sunt bune, dar numai pentru antrenamente!”

Toro, zero penaltyuri!

După 28 de etape, Toro n-a primit niciun penalty (!) și trebuia să aibă unul în minutul 35. „Cea mai mare eroare din istoria VAR. A fost 11 metri incontestabil. Greșeala imensă, fără dubii că Guida și Massa vor fi suspendați”, a punctat Gazzetta dello Sport, ce a notat cu 4 toată brigada și a remarcat că absențele lui De Vrij și Brozovici au contat destul de mult.

„Dezastru, fără scuze”

Tuttosport i-a dat ZERO centralului, considerând că lovitura de pedeapsă e incontestabilă și doar vârful icebergului unei prestații foarte slabe. „Decizia se putea lua fără probleme live, fără ajutorul asistentului video”. „Nu există scuze. Au fost un dezastru, penalty-ul se vedea și de pe Lună. Greșeala asta va purta numele lui Massa, Asociația Arbitrilor este un faliment”, a întărit Corriere dello Sport prin notele de 3 și 3,5 celor care au condus partida..

Promovat de UEFA!

La 1-0, în minutul 35, gazdele n-au primit un penalty evident la faultul în careu al lui Ranocchia asupra lui Belotti. Guida a considerat că fundașul nerazzurro atinge mingea, iar din camera VAR Massa (suspendat deja o lună și jumătate și promovat în ianuarie de UEFA în Élite) a decis că nu trebuie să-l cheme la margine să revadă faza! „Dublă gafă, ambii vor fi sancționați!”, a conchis GdS. Tot e bine că măcar faza primului gol al lui Bremer au judecat-o corect, Belotti neinfluențând faza.

13 punctea obținut Inter în retur în cele nouă partide disputate. În ultimele șase meciuri n-are decât o singură victorie, 5-0 acasă cu Salernitana

„Am abordat prost acest meci, pentru a câștiga titlul este nevoie de o altă atitudine. Cât despre penalty, Ranocchia atinge piciorul adversarului și mingea, arbitrul era aproape și a decis. Nu mă pronunț, că am mai fost suspendat de două ori” 

-Simone Inzaghi, antrenor Inter

Citește și:

S-a reaprins discuția Ronaldo vs Messi: „Cristiano are o putere mentală superioară. Messi a dispărut mai repede decât simțurile mele după Covid”

Fostul acționar al lui Chelsea, discurs dur după ce londonezii au intrat în colaps: „Fanii ce legătură au cu faptul că Putin bombardează maternitățile din Ucraina?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bogdared9
bogdared9  •  14 Martie 2022, 14:27

VAR ul nu poate opri coruptia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează