INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Acord total pentru atacantul dorit de Tottenham

Timo Werner (dreapta) revine în Premier. Foto: Imago Images
Timo Werner (dreapta) revine în Premier. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 21:03 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 22:32

Tabloidul Bild și postul Sky Germania anunță că Tottenham s-a înțeles cu RB Leipzig pentru împrumutul lui Timo Werner. Spurs ar avea și opțiune de cumpărare, pentru la vară, cifrată la 15 - 20 de milioane de euro.

Nimic nu mai stă în calea transferului lui Timo Werner de la RB Leipzig la Tottenham. Tabloidul Bild și postul Sky Germania au anunțat că cele două cluburi au ajuns la un acord total pentru un împrumut al atacantului în vârstă de 27 de ani până la vară.

Tottenham are opțiune de cumpărare pentru Timo Werner

Internaționalul german este așteptat mâine la Londra, pentru vizita medicală, iar dacă o trece cu bine, va reveni în Premier la 16 luni de la despărțirea de Chelsea. 

Ședință crucială în Spania » Conducerea clujenilor îi decide viitorul în cantonament
CFR CLUJ
Ședință crucială în Spania » Conducerea clujenilor îi decide viitorul în cantonament

Spurs și-ar fi asigurat și o opțiune de cumpărare, cuprinsă între 15 și 20 de milioane de euro.

Timo Werner vrea neapărat la Euro 2024

„Timo și-a dorit acest împrumut. Suntem într-un punct în care este bine pentru ambele părți”, a comentat antrenorul lui RB, Marco Rose, citat de Bild. Rose a explicat că Werner „vrea să joace constant și eu nu îi pot garanta așa ceva. Vrea să meargă la Euro 2024”.

Bild dezvăluie că selecționerul Julian Nagelsmann i-a pus în vedere încă din octombrie că trebuie să bifeze mai multe prezențe pentru a avea o șansă la nominalizarea în lotul de Euro. Și că probabil va trebui să schimbe clubul din cauza asta.

Timo Werner ar putea deveni coechipier cu Radu Drăgușin

Werner a mai jucat în Premier League între 2020 și 2022, pentru Chelsea, cu care în 2021 a câștigat Liga Campionilor, sub comanda lui Thomas Tuchel. Acum, el ar putea deveni coechipier la Tottenham cu Radu Drăgușin.

Spurs i-au făcut o ofertă de 27 de milioane de euro lui Genoa, pentru internaționalul român, dar clubul italian vrea 30 de milioane de euro. Jurnalistul Fabrizio Romano a dezvăluit astăzi că negocierile între cele două cluburi au fost reluate.

Pentru Drăgușin, 21 de ani, Genoa a primit și de la Napoli o propunere: 15 milioane de euro și doi jucători, Ostigard, împrumut, și Zanoli, definitiv.

Mai puteți citi:

Presa din Franța vuiește: PSG ar fi făcut lobby pentru ca Messi să primească Balonul de Aur

Moment rar în Serie A » Cum au „fentat” defecțiunea sistemului VAR cu un telefon mobil

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează