INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Tottenham renunță la Antonio Conte și ochește un superantrenor! Jucătorii îl roagă să vină! Și campioana Europei îl urmărește!

Antonio Conte/ foto: Imago images
Antonio Conte/ foto: Imago images

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 13:32 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 13:58

Mauricio Pochettino s-ar putea întoarce la Tottenham după aproape patru ani. Jucătorii, directorii și mai ales fanii lui Spurs îl vor înapoi pentru a-l înlocui pe Antonio Conte, care va părăsi clubul la vară.

Altă aventură a lui Antonio Conte în Premier League se apropie de sfârșit. După două sezoane la Chelsea, italianul în vârstă de 52 de ani se va despărți de Tottenham tot după două stagiuni. Pe 30 iunie îi expiră contractul la Londra și, aproape sigur, nu îl va prelungi. Conducerea lui Spurs nu-l mai vrea la echipă. Jucătorii, cu atât mai puțin.

Leo Messi a luat marea decizie! Unde va juca de la vară campionul mondial
FRANȚA
Leo Messi a luat marea decizie! Unde va juca de la vară campionul mondial

Mauricio Pochettino a calificat echipa în finala Ligii

Pe lista înlocuitorilor sunt nume multe, cunoscute, ca Thomas Tuchel (liber), Luis Enrique (liber), Roberto De Zerbi (Brighton), Thomas Frank (Brentford) și Marco Silva (Fulham). E posibil însă ca alt antrenor important să vină pe White Hart Lane. Să revină!

Mai mulți jucător importanți ai lui Tottenham l-ar fi căutat în ultima vreme pe Mauricio Pochettino, anunță Sky Sports. Toți se gândesc și acum la stilul ofensiv al echipei în perioada 2014-2019, cât timp tehnicianul argentinian a fost la londonezi, culminând cu finala Ligii Campionilor în 2019, pierdută în fața lui Liverpool (0-2).

Potrivit Sky Sports, și directorii clubului îl vor înapoi, chiar dacă a fost demis pe 19 noiembrie 2019. Iar fanii londonezi îl apreciază cel mai mult.

Real îl vrea pe Mauricio Pochettino în locul lui Ancelotti

Dacă președintele Daniel Levy nu se va mișca repede, nu ar fi exclus ca Spurs să-l piardă pe sud-american. Poche e dorit și la Real. În cazul în care Carlo Ancelotti va părăsi Madridul pentru a deveni selecționerul Braziliei, Florentino Pérez se gândește chiar la Mauricio Pochettino.

293de meciuri a stat Mauricio Pochettino pe banca lui Tottenham, între 27 mai 2014 și 19 noiembrie 2019

54,27la sută a fost procentul victoriilor antrenorului argentinian la Spurs (159); a mai avut 62 de egaluri și 72 de eșecuri

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Real Madrid a negociat cu el, dar marea revelație a Europei va ajunge la un club de top din Premier League! Suma de transfer, amețitoare!

Cea mai mare păcăleală! „Copilul teribil” al Borussiei Dortmund și-ar fi falsificat vârsta » Toate recordurile lui de precocitate ar cădea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează