INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM - BURNLEY 5-0

Tottenham - Burnley 5-0 // VIDEO Heung-Min Son, gol ireal după o cursă de 70 de metri » 11 secunde şi 7 adversari driblaţi!

Articol de - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 12:22

Tottenham - Burnley 5-0 // Jose Mourinho (56 de ani) i-a găsit noua poreclă sud-coreeanului Heung-Min Son (27 de ani, atacant), amintindu-şi de un gol similar al brazilianului Ronaldo: „Am încercat să-i pasez lui Alli, dar n-am reuşit şi am plecat cu mingea", explică atacantul.

Luis Suárez are şi un concurent pe măsură în weekendul golurilor senzaţionale. Reuşita lui Son din meciul cu Burnley (5-0) poate intra în orice antologie fotbalistică. Sud-coreeanul a făcut o cursă ireală de 70 de metri în 11 secunde.

A trecut în dribling, ca taifunul, de nu mai puţin de 7 adversari, Brady, Tarkowski, Hendrick, McNeil, Pieters, Lowton, Mee, iar după 11 atingeri a trimis mingea în plasă, învingându-l pe Pope!

„A acaparat show-ul"

„Am primit balonul de la Vertonghen şi am vrut să-i pasez lui Dele Alli, dar nu l-am găsit. Aşa că am păstrat mingea şi am pornit către poartă", a explicat cu naturaleţe eroul lui Tottenham. „Sonny a acaparat show-ul cu un contraatac fabulos şi un gol incredibil", l-a lăudat căpitanul Harry Kane, autorul unei noi „duble" sâmbătă.

„Sonaldo Nazario" 

Şi Jose Mourinho l-a elogiat pe Son, dezvăluind porecla pe care a primit-o atacantul de 27 de ani: „Chiar și înaintea acestui gol, fiul meu îi zicea «Sonaldo Nazario» şi azi chiar aşa a fost, pentru că mi-a venit în minte un gol pe care am avut onoarea să-l văd alături de Sir Bobby Robson. La Compostela - Barcelona, în 1996, când Ronaldo Nazario a luat mingea din propriul teren și a marcat exact ca Son. E unicul lucru la care m-am gândit", a spus managerul lui Spurs. 

Son a dat două din 5 goluri în campionat de la venirea portughezului.

„Importante sunt prestația întregii echipe, rezultatul, golurile, fericirea fanilor și a vestiarului, dar şi tinerii care au intrat de pe bancă, debutul unui puști de 17 ani și faptul că n-am luat gol. Sunt tare fericit" 
Jose Mourinho, manager Tottenham

VEZI ȘI:

Manchester City - Manchester United 1-2 // VIDEO+FOTO United for Liverpool! City pierde derby-ul orașului și „cormoranii” se distanțează la 14 puncte

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează