INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jose Mourinho a uimit vestiarul lui Tottenham! Ce cadou i-a făcut unuia dintre fotbaliștii echipei: „Mi-a spus «știu că esti singur de Crăciun...»”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 decembrie 2020 11:50 / Actualizat miercuri, 30 decembrie 2020 12:07

Jose Mourinho (57 de ani), antrenorul lui Tottenham, i-a făcut un cadou inedit lui Sergio Reguilon (24), fundașul stânga al echipei londoneze: un porc la rotisor!

Cu ocazia Crăciunului, fundașul spaniol a primit un dar total neașteptat! Pe 25 decembrie a mers să se antreneze, iar ceea ce a găsit în vestiar l-a uimit: un porc la rotisor, lăsat acolo de antrenorul Jose Mourinho. Reguilon a povestit pentru AS anecdota care l-a avut în prim-plan pe tehnicianul lusitan. 

Sergio Reguilon și Jose Mourinho, relație specială la Tottenham

„Aș putea spune 1000 de anecdote geniale despre Mourinho. De exemplu de Crăciun, când am intrat în vestiar, am găsit o cutie pe locul meu. Am deschis-o și am găsit un porc deja gătit, la rotisor. Mi-a spus «știu că esti singur de Crăciun, acum nu va trebui să gătești»”, a mărturisit Reguilon, adus de Tottenham vara trecută, de la Real Madrid, în schimbul a 30 de milioane de euro.

Mourinho i-a mai făcut lui Reguilon un cadou asemnătăor în luna noiembrie. Atunci, antrenorul portughez a postat o fotografie cu Sergio pe rețelele de socializare. „O promisiune este o promisiune. M-a costat 500 de lire sterline, dar mă țin de cuvânt”, a scris atunci Mourinho. 

Acesta pusese rămășag cu Reguilon: dacă spaniolul avea să joace bine cu Manchester City (meci câștigat de Tottenham, 2-0), urma să primească o specialitate de șuncă iberică. Acest lucru s-a înfăptuit în cele din urmă!

Jose Mourinho a uimit vestiarul lui Tottenham! Ce cadou i-a făcut unuia dintre fotbaliștii echipei: „Mi-a spus «știu că esti singur de Crăciun...»”
foto: Instagram @ josemourinho

3 pase de gola adunat Reguilon în acest sezon la Tottenham, în 16 meciuri

Citește mai multe știri din Premier League:

Premier League, tot mai afectată de coronavirus » Focarul a explodat la hotelul lui Manchester City: „Aș minți dacă aș spune că nu sunt îngrijorat”

Record de infectări în Premier League: cluburile vor să ceară două săptămâni de pauză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
pariez_tot_ce_am
pariez_tot_ce_am  •  30 Decembrie 2020, 22:52

s-a intamplat in urma cu 5 saptamani ...

reteleanu
reteleanu  •  30 Decembrie 2020, 15:44
Postat de remarque pe 30 Decembrie 2020, 12:39

ei....e doar un ciolan rotisat, nu un porc intreg. Jos a putut ajunge jurnalismul de la noi totusi.

iar "cadoul de 500 lire", care vad ca a patruns si in romania ca rafinament culinar suprem, e pur si simplu un picior de porc uscat in 5 tone de sare :) faci un camion de carnati buni si sanatosi cu banii aia.

remarque
remarque  •  30 Decembrie 2020, 12:39

ei....e doar un ciolan rotisat, nu un porc intreg. Jos a putut ajunge jurnalismul de la noi totusi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează