INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Premier League, tot mai afectată de coronavirus » Focarul a explodat la hotelul lui Manchester City: „Aș minți dacă aș spune că nu sunt îngrijorat”

Josep Guardiola
foto: Guliver/Getty Images
Josep Guardiola foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 29 decembrie 2020 10:16 / Actualizat marti, 29 decembrie 2020 10:30

Cinci jucători și doi membri ai staffului lui Guardiola de la Manchester City au fost infectați. După meciul cu Everton, alte două partide ar putea fi amânate. „Indiferent de protocol, e imposibil să eviți acest virus”, avertizează Roy Hodgson, managerul lui Crystal Palace.

Nici cele mai stricte măsuri anti-COVID nu mai au efect în Anglia. Virusul se răspândește cu rapiditate și nici fotbalul nu scapă.

Manchester City: „Ne temem să nu fie și mai mulți bolnavi”

Potrivit The Sun, focarul de coronavirus de la Manchest City s-a declanșat chiar în hotelul în care echipa lui Pep Guardiola stătea ca într-o „bulă” la Londra, înaintea „sfertului” cu Arsenal, din Cupa Ligii. Kyle Walker și Gabriel Jesus au fost primii infectați. Luni, au mai fost depistați pozitiv trei jucători și doi membri ai staffului. Șapte, în total. Până acum.

„Clubul respectă cu strictețe protocolul, însă ce se întâmplă la noi demonstrează cât de ușor se răspândește. Ne temem să nu fie și mai mulți bolnavi”, a spus un oficial al „cetățenilor”. Meciul cu Everton, programat inițial luni seară, a fost amânat imediat, dar alte două partide sunt în pericol. Dacă apar și alte cazuri, lui City i se va interzice să se antreneze și nu va juca nici următoarele întâlniri, cu Chelsea (duminică, în Premier) și cu Man. United, pe 6 ianuarie, în semifinala Cupei Ligii.

Laporte: „Primejdia nu a trecut. Vă rog, protejați-vă!”

Aymeric Laporte, unul dintre cei trei jucători ai lui City care au avut deja coronavirus (la fel, Mahrez și Gündoğan), lansează un mesaj de avertisment: „Vedeți limpede că primejdia nu a trecut. Vă rog, protejați-vă!”.

Roy Hodgson, managerul lui Crystal Palace, 73 de ani, e speriat. „Aș minți dacă aș spune că nu sunt îngrijorat. Indiferent de cât de bune sunt măsurile, indiferent de protocol, e imposibil să eviți acest virus. Pentru că jucătorii și toți ceilalți angajați părăsesc clubul și se duc acasă, se întâlnesc cu copiii care se întorc de la școală sau merg la cumpărături. Sunt foarte îngrijorat”. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Everton - Manchester City a fost amânat » E focar de coronavirus la echipa lui Guardiola

Cristiano Ronaldo, cel mai sincer interviu după ce a fost ales fotbalistul secolului » De ce spune că îi place să fie huiduit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  29 Decembrie 2020, 10:40

Model de presa apocaliptica - "Nici cele mai stricte măsuri anti-COVID nu mai au efect în Anglia. Virusul se răspândește cu rapiditate și nici fotbalul nu scapă." PENIBIL !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close