INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM - CITY

TOTTENHAM - MANCHESTER CITY 2-0 // FOTO Jose Mourinho îl învinge din nou pe Guardiola, după un an și 10 luni » City, anihilată de Spurs

Articol de - Publicat duminica, 02 februarie 2020 20:21

Tottenham - Manchester City 2-0 // Dominat clar de Pep Guardiola, Jose Mourinho s-a impus cu pragmatismul clasic, cu două goluri la primele șuturi cadrate, după ce City ratase și un penalty. 

Clasamentul din Premier League

Programul etapei #25

În condițiile în care nimeni și nimic n-o mai poate opri pe Liverpool din marșul spre titlu și în cursa ei permanentă cu recordurile, atenția în Premier s-a concentrat pe ciocnirea orgoliilor dintre José Mourinho și Pep Guardiola. 

Un Tottenham - Man. City dominat de campioană, care încerca să nu lase liderul să se desprindă la 22 de puncte. 

Dar „cetățenii” s-au întrecut în ratări la Londra până la pauză. Au ratat și un penalty, prin Gündoğan (41), și nici Agüero n-a putut marca de la doar doi pași de poartă. Iar Lloris a scos tot, riscând să comită un al doilea 11 metri, refuzat însă de VAR. 

Tottenham - City 2-0 // Bergwijn, gol la debut! 

Tot Gündoğan a irosit o imensă situație din alunecare, singur cu poarta goală, și-n debutul actului secund, exasperându-l pe Guardiola. Situația s-a complicat pentru City după ce Zincenko a văzut al doilea „galben”. 

Imediat, Spurs au profitat. Bergwijn, abia adus de la PSV cu 31 de milioane E, și-a marcat debutul cu un gol superb. 1-0 contrar cursului jocului (30% posesie și 2-14 la șuturi!), la prima execuție cadrată a gazdelor. Pentru ca la a doua să fie 2-0: Son, din pasa lui Ndombele!

Totodată, e prima victorie a lui Mourinho în fața lui Guardiola după un an și 10 luni. Atunci, United câștiga pe terenul lui City, 3-2. 

22 de lunierau de la ultimul succes al lui Mourinho contra lui Pep, 3-2 în derbyul Manchesterului. José are 6 victorii și 6 remize în 23 de dueluri cu Guardiola

Tottenham - Manchester City 2-0

  • Au marcat: S. Bergwijn '63, Son '72

Live + Statistici

+5 FOTO
  • foto: Reuters

Echipele de start:

Tottenham (4-2-3-1): Lloris - Aurier, Alderweireld, Sanchez, Tanganga - Winks, Lo Celso - Bergwijn, Alli, Son - Lucas
Rezerve: Dier, Fernandes, Gazzaniga, Lamela, Ndombele, Sessegnon, Vertonghen
Antrenor: Jose Mourinho

City (4-3-3): Ederson - Walker, Fernandinho, Otamendi, Zinchenko - De Bruyne, Rodri, Gundogan - Mahrez, Aguero, Sterling
Rezerve: Bravo, Cancelo, Jesus, Foden, Garcia, B. Silva, D. Silva
Antrenor: Pep Guardiola

Vezi și:

VIDEO Barcelona și Real Madrid, duel pe piața transferurilor! Se luptă pentru Victor Osimhen, noul star din Ligue 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
robby73
robby73  •  03 Februarie 2020, 10:22
Postat de magic4ever pe 03 Februarie 2020, 09:16

Mourinho ia dat iar clasa lui Guardiola desi Tottenham nu are un lot asa valoros cum are City...mai lipseste si cel mai bun om al lor, Kane...posesia este egala cu 0,fotbalul se joaca pe goluri!

Ce clasa ,bai prostea ? Vorbesti numai prostii. 23 de meciuri au disputat cei doi, cu echipe diferite. 11-6 e scorul pentru GUARDIOLA si de 6 ori au jucat egal. Asta e si motivul, de ce moare de ciuda Mourinho.

magic4ever
magic4ever  •  03 Februarie 2020, 09:16

Mourinho ia dat iar clasa lui Guardiola desi Tottenham nu are un lot asa valoros cum are City...mai lipseste si cel mai bun om al lor, Kane...posesia este egala cu 0,fotbalul se joaca pe goluri!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Februarie 2020, 22:13
Postat de amicu pe 02 Februarie 2020, 21:52

A fost o rușine de arbitraj. Au dat penalty la doua minute după infracțiune. Când s-a executat penaltyul Loris nu era pe linie și mai apoi l-a faultat CLAR pe sterling. Arbitrul nici nu a dispus repetarea penatyului, nici acordarea altuia la sterling. Cartonașul roșu iar a fost inventat, după un duel umăr la umăr, dueluri cum sunt la ordinea zilei in Anglia. Cei mai penibili arbitri sunt un Anglia, de departe.

VAR-ul englezilor e o bătaie de joc. Parcă-i introdus în dușmănie.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează