INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Coleg de la Barcelona pentru Radu Drăgușin » Tottenham oferă 60 de milioane de euro

Radu Drăgușin, foto: Imago
Radu Drăgușin, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 16:40 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 17:30

Frenkie de Jong, 26 de ani, mijlocașul Barcelonei, e dorit de Tottenham, unde ar putea fi coleg cu Radu Drăgușin. Cotidianul catalan Sport scrie că englezii oferă 60 de milioane de euro pentru a-l transfera.

Frenkie de Jong are contract cu FC Barcelona până-n 2026. Însă e foarte posibil ca la vară să-și facă bagajele. Sunt din ce în ce mai multe indicii că internaționalul olandez va schimba aerul.

Ion Țiriac, cucerit de un jucător: „Schimbă fața tenisului mondial!” » Ce sfat îi dă și ce a remarcat când s-au cunoscut
DECLARAȚIE
Ion Țiriac, cucerit de un jucător: „Schimbă fața tenisului mondial!” » Ce sfat îi dă și ce a remarcat când s-au cunoscut

Tottenham vrea să-l transfere pe Frenkie De Jong de la Barcelona

O dată cu sosirea lui Ilkay Gundogan, vara trecută, De Jong a intrat treptat într-un con de umbră. Clubul n-ar vrea să renunțe la el, însă la finele sezonului în curs îi va cere să accepte o reducere consistentă de salariu.

Potrivit cotidianului Sport, contractul ar urma să-i fie înjumătățit. De la 30 de milioane de euro pe an, cel mai mare salariu de la Barcelona, în acest moment, la 15 milioane de euro pe sezon. 

Ofertă de 60 de milioane de euro plus bonusuri de la Tottenham pentru Frenkie de Jong

În cazul în care nu acceptă, președintele Joan Laporta nu va avea de ales și va trebui să-l vândă - scrie același Sport. Barca a primit deja o ofertă fermă.

Tottenham s-a arătat foarte interesată de serviciile lui De Jong, în schimbul căruia este gata să achite 60 de milioane de euro, plus bonusuri. Olandezul, care ar deveni astfel coechipier la Spurs cu românul Radu Drăgușin, va primi la Londra un contract de 4 ani și un salariu pe măsura celui actual.

Frenkie de Jong are cifre modeste în 2023 - 2024

Cotat la 80 de milioane de euro pe transfermarkt.de, De Jong a fost achiziționat de Barcelona în 2019, de la Ajax Amsterdam, în schimbul sumei de 86 de milioane de euro.

În acest sezon, e adevărat, și ca urmare a unei accidentări la gleznă, el a bifat doar 23 de apariții în toate competițiile. Iar bilanțul este unul destul de modest. Un singur gol marcat și nicio pasă decisivă.

De Jong are 54 de selecții și 2 goluri în reprezentativa Olandei.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO. Carlo Ancelotti, reacție după ce Xavi a anunțat că pleacă de la Barcelona la finalul sezonului

Mai puteți citi:

Bernd Storck, în pericol la Sepsi? Dezvăluiri din club: „Au dedus unii așa, din scurt...” + Când va fi decisă soarta neamțului

Scenariu absurd

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează