INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Drăgușin nu este „cireașa de pe tort”! Tottenham, ofertă uriașă pentru un jucător din Premier League

Conor Gallagher
Conor Gallagher

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 12:25 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 12:57

Spurs i-a transferat pe Timo Werner (27 de ani) și Radu Drăgușin (21 de ani) în această perioadă de mercato, dar englezii continuă campania de achiziții și vrea să dea adevărata lovitură.

Aflată pe locul 5 în Premier League, la un punct de locurile de Champions League, Tottenham pune pe masă 58 de milioane de euro pentru mijlocașul lui Chelsea, Connor Gallagher (23 de ani), precizează The Independent.

„Va fi liderul vestiarului!” » Radu Drăgușin, descris de jurnaliștii englezi. Ce au remarcat: „Personalitate, viteză, forță” + O singură îndoială
TRANSFERUL ANULUI
„Va fi liderul vestiarului!” » Radu Drăgușin, descris de jurnaliștii englezi. Ce au remarcat: „Personalitate, viteză, forță” + O singură îndoială

Gallagher ar putea deveni al doilea cel mai scump transfer din istoria lui Spurs

În cazul în care mutarea se va perfecta, Gallagher va deveni al doilea cel mai scump jucător din istoria lui Spurs, după Tanguy Ndombele (27 de ani), cumpărat cu 62 de milioane de euro în 2019 de la Lyon.

Ange Postecoglou își dorește un mijlocaș dispus la efort, care poate fi jucat mai avansat, iar Gallagher se potrivește cel mai bine, menționează sursa citată. Conor este al treilea căpitan de la Chelsea, după Reece James (24 de ani) și Ben Chilwell (27 de ani).

Radu Drăgușin, transfer de top în fotbalul mondial

Drăgușin este al doilea cel mai scump fotbalist din actuala perioadă de mercato. Doar atacantul brazilian Vitor Roque (18 ani) i-a luat fața. Barcelona le-a plătit celor de la Athletico Paranaense 40 de milioane de euro.

  1. Vitor Roque - 40 de milioane la Barcelona
  2. Radu Drăgușin - 25 + 6 milioane la Tottenham
  3. Eljif Elmas - 24 de milioane la RB Leipzig
  4. Lucas Beraldo - 20 de milioane la PSG
  5. Marcos Leonardo - 18 milioane la Benfica
  6. Malick Fofana - 17 milioane la Lyon
  7. Artur - 15 milioane la Zenit

În cele mai importante campionate ale Europei, inclusiv Premier League, perioada de mercato din iarnă se încheie pe 1 februarie 2024.

VIDEO. Cum a fost prezentat Radu Drăgușin la Tottenham

Fundașul central român a fost tratat ca un adevărat superstar, comparat cu Gareth Bale, unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria grupării londoneze. Sintagma favorită a fost „Enter the Drăgușin”, urmată de o imagine cu un dragon.

„Enter the Dragon” („Intrarea Dragonului”) este numele ultimului film în care a jucat actorul Bruce Lee.

Până la Radu Drăgușin, expresia le amintea fanilor lui Tottenham de Gareth Bale, unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria recentă a clubului, datorită dragonului de pe steagul Țării Galilor.

Când debutează Radu Drăgușin la Tottenham

Impresarul Florin Manea susține că fundașul central va fi în lot pentru meciul cu Manchester United, programat duminică, de la ora 18:30, în runda cu numărul 21 din Premier League.

Radu va fi în lotul de 20 pentru meciul cu United, voi asista și eu la partidă. Vedem, poate ne face o surpriză și debutează. Primul meci ar fi la United acasă, următorul cu City acasă, în Cupă. Dacă joacă în ambele ar putea zice cineva că l-au băgat să-l linșeze. Dar eu vreau să joace, am mizat mereu pe el. Nu aveam frică nici la Bayern dacă mergea, că nu ar juca 
- Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin

VIDEO. Corespondență GSP din Londra, în ziua transferului lui Radu Drăgușin la Tottenham

Citește și:

Rapid și-a băgat fanii în ceață: „Felicitări, cât mă bucur!”

Kylian Mbappe, PRESAT de propria mamă: „Dai 30% sau plec în Maldive și te descurci singur!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează