INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Totul e posibil în Premier League » Cadou OFICIAL de 5 milioane de lire sterline!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 15:49

Englezii chiar îi dau 5 milioane de lire bonus de despărțire lui Richard Scudamore, șeful Premier League. La sugestia președintelui lui Chelsea.

Mai multe cluburi din Premier League au protestat când au aflat. La fel, Asociația fanilor englezi. Nu i-a auzit nimeni. Sau toți au fost ignorați. Richard Scudamore, 59 de ani, director executiv între 1999 și 2014 și președinte executiv PL în ultimii patru ani, va fi înlocuit de la 1 ianuarie cu Susanna Dinnage, prima femeie care ocupă acest post.

Și va primi un bonus uriaș. 5 milioane de lire sterline (5,6 milioane de euro), dublul salariului cu tot cu prime din 2017. Sumă pe care o vor strânge grupările elitei britanice. Fiecare va da 250.000 de lire.

Cine a avut această idee și cine a decis? Un singur om. Bruce Buck, prietenul lui Scudamore și președintele lui Chelsea, este în același timp președintele Comitetului de audit și remunerație. A luat hotărârea singur. Fără să aibă nevoie de votul cluburilor. 

Vezi și: Pariul lui Wayne Rooney după meciul de retragere de aseară: "El mă va depăși. O să aducă un trofeu acasă!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează