INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOLOUSE - PSG

Nici Mbappe nu i-a mai salvat! PSG, un nou pas greșit în Ligue 1

Cu Kylian Mbappe introdus pe teren în minutul 51, parizienii au obținut al doilea egal la rând și sunt la mijlocul clasamentului  / foto: Imago Images
Cu Kylian Mbappe introdus pe teren în minutul 51, parizienii au obținut al doilea egal la rând și sunt la mijlocul clasamentului / foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 19 august 2023 21:57 / Actualizat duminica, 20 august 2023 00:38

PSG a remizat pe terenul lui Toulouse, scor 1-1, în etapa a 2-a din Ligue 1. Cu Kylian Mbappe introdus pe teren în minutul 51, parizienii au obținut al doilea egal la rând și sunt la mijlocul clasamentului 

PSG suferă! Părăsită de marile vedete în această vară și într-un conflict cu Kylian Mbappe, care abia la acest meci a revenit în lotul echipei, trupa lui Luis Enrique pare departe de forma în care domina campionatul francez. 

PSG s-a evidențiat doar la posesie în prima repriză, având 80% din timp mingea și reușind două șuturi la poartă, care nu au pus, însă, în pericol echipa adversă. Toulouse a avut și ea un joc modest, nereușind nici măcar un șut pe poartă. 

Pentru a debloca partida, Luis Enrique l-a aruncat pe teren pe unicul mare star rămas în lot, iar Mbappe a marcat la 11 minute după ce a fost introdus, dintr-un penalty obținut tot de el. 

Gazdele nu au cedat și au fost tot mai prezente la poarta lui PSG, iar golul egalizator a venit pe final, în minutul 87 și a purtat semnătura lui Aboukhlal, tot din penalty. 

Toulouse – PSG 1-1

Toulouse – PSG, echipe de start

Toulouse: Restes - Desler, Costa, Nicolaisen, Diarra - Sierro, Casseres, Suazo - Aboukhlal, Dallinga, Magri
Rezerve: Dominguez, Rouault, Kamanzi, Mawissa, Genreau, Gelabert, Schmidt, Bangre, Begraoui
Antrenror: Carles Martinez

PSG: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Skriniar, Lee Kang, Hernandez - Ruiz, Ugarte, Zaire Emery - Vitinha, Golcalo Ramos
Rezerve: Navas, Kurzawa, Ndour, Danilo, Soler, Ekitike, Asensio, Dembele, Mbappe
Antrenor: Luis Enrique

Stadion: Stadium Municipal 
Arbitru: Thomas Leonard

PSG, campioana en-titre, a început greu sezonul. Fără Mbappe, lăsat în afara lotului, și fără Neymar și Messi, plecați de la echipă, PSG a remizat cu Lorient, 0-0. Trupa lui Luis Enrique se află în acest moment pe locul 9. De partea cealaltă, Toulouse e pe 6, după 2-1 cu Nantes.

Pasul greșit din prima etapă i-a determinat pe șefii lui PSG să-l reprimească în lot pe Kylian Mbappe, chiar dacă extrema de 24 de ani nu și-a prelungit contractul care expiră în vara viitoare.

Citește și: 

Messi, categoric în privința controversei din SUA: „Toată viața am făcut asta”

A ieșit din spital după 82 de zile! Mesajul lui Mbappe pentru coechipierul care a fost aproape de moarte

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează