INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Trădare la nivel înalt? Guardiola: "Am aflat că Vilanova va prelua Barca abia la conferinţa la care am anunţat că plec"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 12 mai 2012 10:39

Pep Guardiola a susţinut o conferinţă de presă înaintea ultimului meci de campionat al Barcelonei, deplasarea de la Betis Sevilla. Antrenorul de 41 de ani a fost întrebat despre relaţia sa cu actualul secund şi viitorul principal al echipei, Tito Vilanova, prietenie despre care s-a spus că s-ar fi deteriorat după ce Vilanova ar fi acceptat să preia postul lui Pep. Acesta nici nu a confirmat, nici nu a infirmat ipoteza, limitîndu-se la a-i ura succes colaboratorului său.

"Să lăsăm relaţia dintre noi să fie ce este. Nu ştiu dacă vom mai lucra împreună, e greu de prevăzut ce va fi. El a dat o lecţie de curaj cînd şi-a asumat această responsabilitate, de a prelua Barcelona. Sper să fie mult timp antrenorul echipei, ar fi un semnal că lucrurile merg bine.

Am aflat că el va fi succesorul meu abia la conferinţa de presă în care mi-am anunţat plecarea", a spus Guardiola.

Speculaţiile despre distrugerea relaţiei dintre cei doi au apărut imediat ce Vilanova a fost anunţat ca antrenor principal la Barca. Ulterior, la ultimul meci al lui Guardiola pe Camp Nou, cu Espanyol, actualul antrenor al catalanilor a avut parte de o festivitate în care şi-a luat rămas bun de la suporteri, iar Vilanova a preferat să nu se implice, urmărind de pe margine evenimentele. După meci, Guardiola a ieşit pe teren cu familia sa şi prieteni apropiaţi, dar Vilanova, pe care îl vedea pînă atunci ca pe un frate, a absentat.

Barca lui Guardiola va mai juca un meci de campionat, cu Betis, şi finala Cupei cu Athletic Bilbao, după care antrenorul a anunţat că va lua un an de pauză.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
mihaict
mihaict  •  13 Mai 2012, 00:44

@detoatepttoti sa iei m u i e de la toti, ca prea te bagi in seama frustratule

silviu74
silviu74  •  12 Mai 2012, 23:43

eu sunt fan barcelona , dar atita timp cit ai anuntat ca pleci, mai conteaza cine iti ia locul ca antrenor?|

geo_graful
geo_graful  •  12 Mai 2012, 17:35
Postat de flo_ax pe 12 Mai 2012, 16:17

Sa inteleg ca s-a suparat ca secundul s-a saturat sa fie secund si a profitat de o sansa unica, sa antreneze o echipa cu super-jucatori cu care are toate sansele sa se afirme ca antrenor? Eu cred ca singurul motiv de suparare ar fi fost ca nu va mai fi secundul lui Pep la urmatorul club! Se stie ca Pep depindea f mult de secundul asta si banuiesc ca si l-a dorit f mult la noua echipa, iar faptul ca acesta s-a decis sa o ia pe un drum diferit, nu i-o fi picat bine! Dar eu cred ca orice secund pe lumea asta, care are minimul de ambitie profesionala, viseaza sa devina principal

S-a suparat pentru ca erau prieteni prostule, si in mod normal un prieten trebuia sa-i spuna in fata de intentia lui, nu sa afle brusc, la conferinta de presa...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează