INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Trădarea e completă! Au apărut primele imagini cu Frank Lampard în tricoul lui Manchester City!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 13 august 2014 15:01

Frank Lampard, noua stea a lui Manchester City, a avut o apariţie interesantă la cîteva zile după ce s-a anunţat transferul acestuia la echipa lui Pellegrini.

Fostul jucător al lui Chelsea a fost împrumutat de New York City la Manchester City, pînă la sfîrşitul anului. Mijlocaşul va juca la "cetăţeni" deoarece campionatul nord american de fotbal (MLS) va începe în martie 2015.

Deşi a jucat 13 sezoane la Chelsea, Lampard, 36 de ani, nu s-a arătat foarte deranjat de acest lucru şi a pozat cu zîmbetul pe buze în echipamentul lui City.

Citeşte şi: Frank Lampard i-a enervat pe fanii lui Chelsea după ce a acceptat să joace la Manchester City: ”Eşti un trădător!”629909-bu2dzzkcqaa0vd1.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
bobinatul
bobinatul  •  13 August 2014, 14:46

Ce "ziaristi" analfabeti si idio.tio

solomon_i
solomon_i  •  13 August 2014, 14:14

Nu-i nimeni divin aici... ca sa fie considerata o "blasfemie" ...!

vladutz13
vladutz13  •  13 August 2014, 13:31
Postat de sek.91 pe 13 August 2014, 12:52

Ce blasfemie frate? Omul a vrut sa plece sa joace , stia clar ca nu mai are loc in echipa. A plecat la echipa aia din New York insa aia au pauza pana in martie si ca sa poata sa fie in forma a fost imprumutat. Are Chelsea o rivalitate cu City ? Omul a plecat sa joace. Pentru tot ce a facut ii dorim multa sanatate.

Blasfemie este poate un cuvant dur, dar nici nu poate fi disculpat complet. Putea sa joace pana in martie in oricare alt campionat din Europa, sunt convins ca nu avea probleme sa-si gaseasca echipa. Este posibil sa fie si putina razbunare din partea lui pt modul in care a scapat Chelsea de el... asa ca nu e un ingeras.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează