INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Frank Lampard i-a enervat pe fanii lui Chelsea după ce a acceptat să joace la Manchester City: ”Eşti un trădător!”

Articol de - Publicat duminica, 03 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 02 august 2014 22:28

Fostul mijlocaş al londonezilor e pe punctul de a semna un contract de 6 luni cu campioana Angliei, înainte de a ajunge în MLS


Frank Lampard nici n-a semnat cu Manchester City şi fanii lui Chelsea au luat foc. Numai ideea că ar putea îmbrăca tricoul "cetăţenilor", după 13 ani la Londra, îi oripilează. "Eşti un trădător!" şi "Iuda!" au fost cîteva dintre cele mai acide mesaje apărute pe site-urile sociale.

Dar ce putea să facă Lampard? Nemaidorit de Chelsea, mijlocaşul de 36 de ani a semnat un contract cu New York City. Însă campionatul nord-american, MLS, ia startul abia în martie 2015. Pînă atunci, trebuie să se menţină cumva în formă, iar oferta "cetăţenilor", contract pe 6 luni, a picat numai bine.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
alexandru_p
alexandru_p  •  03 August 2014, 10:31

da ba, cum sa nu? de ce nu il mai tine mourinho 6 luni? e cel mai bun marcator din istoria clubului, e o legenda .... lampard e batran dar drogba nu e?! daca e decizia clubului sa nu'ti mai prelungeasca contractul, atunci poti semna cu oricine! chiar si cu rivalii.

ill7ven
ill7ven  •  03 August 2014, 09:48

Ai de capu meu au zis doi pe twitter ca Iuda si traitor, hai sa facem stire.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează