INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECES

Tragedie în fotbal » Jucătorul care a făcut stop-cardiac pe teren a murit azi

Alex Apolinario, mijlocașul brazilian care s-a prăbușit pe teren duminică, la Alverca (D3 portugheză), s-a stins din viață astăzi. Avea 24 de ani @Twitter
Alex Apolinario, mijlocașul brazilian care s-a prăbușit pe teren duminică, la Alverca (D3 portugheză), s-a stins din viață astăzi. Avea 24 de ani @Twitter

Articol de - Publicat joi, 07 ianuarie 2021 15:18 / Actualizat joi, 07 ianuarie 2021 15:24

Alex Apolinario, mijlocașul brazilian care s-a prăbușit pe teren duminică, la Alverca (D3 portugheză), s-a stins din viață astăzi. Avea 24 de ani.

Duminică au fost scene de coșmar într-un meci din liga a treia lusitană. În minutul 27, la Alverca - Uniao de Almeirim, Alex Apolinario s-a prăbușit pe teren. Mijlocașul brazilian al gazdelor, crescut la juniorii lui Cruzeiro, suferise un stop-cardiac (partida a fost suspendată definitiv).

A murit Alex Apolinario

A fost resuscitat în ambulanță și transportat de urgență la spitalul din Vila Franca de Xira, un orășel situat la 32 de kilometri de Lisabona. S-a anunțat că starea jucătorului este gravă, dar a fost stabilizat, în comă indusă. 

Marți, potrivit O Jogo, mama sa vorbea de o „recuperare surprinzătoare". Dar astăzi, Alex Apolinario s-a stins din viață. Avea doar 24 de ani.

VIDEO. Florin Axinia, aproape de moarte in 2008: „Timp de jumătate de oră am fost inconștient”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mauricio Pochettino nu glumește și primul pe care-l critică este chiar Mbappe! „Sunt decepționat”

Ajax face cea mai scumpă achiziție din istoria clubului: atacantul de 50 de milioane de euro din Premier League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează