INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Transfer neprevăzut la Bayern: un internațional cu pacemaker, care tocmai s-a despărțit de Ajax!

Daley Blind, cu brațul ridicat, la Ajax, foto: Guliver/gettyimages
Daley Blind, cu brațul ridicat, la Ajax, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 05 ianuarie 2023 11:06 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2023 14:13

Daley Blind a părăsit Olanda în această dimineață și, potrivit De Telegraaf, va semna cu Bayern un contract până în vară, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

La 32 de ani, Daley Blind e foarte aproape de încă un club mare. După Ajax și Manchester United, internaționalul olandez va purta tricoul lui Bayern. El a efectuat azi vizita medicală, care a durat peste 3 ore. Mâine, va zbura spre Doha, pentru a se alătura noii sale echipe.

Fostul jucător al lui Liverpool, prins când vindea casete de adulți cu celebra lui soție, are o nouă iubită: „Vreau să facem mulți copii”
PREMIER
Fostul jucător al lui Liverpool, prins când vindea casete de adulți cu celebra lui soție, are o nouă iubită: „Vreau să facem mulți copii”

Daley Blind, înlocuitor pentru Lucas Hernandez

Fundașul stânga știa de ce își reziliază pe 27 decembrie contractul cu Ajax, primul său club, la care a jucat 333 de meciuri și a cucerit 11 trofee. Batavul a zburat de la Amsterdam spre München în această dimineață și, dacă va trece vizita medicală, va semna un contract pe șase luni, având opțiune de prelungire pentru încă un sezon, a anunțat De Telegraaf.

Accidentarea lui Lucas Hernandez, chiar în primul meci al Franței la Mondial, ruptură de ligamente încrucișate la genunchi, i-a obligat pe oficialii bavarezi să caute un înlocuitor.

Daley Blind, gol și assist într-un meci la Mondial

Legătura cu Bayern a făcut-o agentul lui Blind. Kees Vos, cel care l-a dus pe Cody Gakpo la Liverpool în această iarnă, l-a contactat pe directorul sportiv al nemților, Hasan Salihamidzici. Și acesta l-a urmărit la Mondial pe olandez, care a evoluat bine, mai ales în "optimi", când a marcat și a oferit o pasă decisivă la 3-1 cu SUA.

Daley Blind a avut probleme cardiace. Are pacemaker!

Vizita medicală e extrem de importantă. În decembrie 2019, Daley s-a prăbușit pe gazon, într-un meci contra Valenciei, în Champions League. I s-a descoperit o cardiomiopatie și i s-a implantat un pacemaker. De atunci, joacă având acel stimulator cardiac. În august 2020, i s-a făcut rău din nou, la un amical cu Hertha Berlin. A depășit și acel moment. Și cariera lui a continuat.

99de selecții are Daley Blind la naționala Olandei, pentru care a marcat 3 goluri

2este numărul meciurilor jucate de Blind la Ajax contra lui Bayern în 2018-2019, la 1-1 și 3-3 în Ligă

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Cea mai apreciată imagine din istorie conține un FALS! Ce nu știa Lionel Messi când a făcut poza

Francesco Totti, anchetat pentru spălare de bani într-o afacere cu case de pariuri și cazinouri! Detalii de ultimă oră

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează