INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

FOTO AC Milan „l-a reprofilat” pe Giroud » Imaginea zilei pe site-ul oficial al „diavolilor”

AC Milan l-a reprofilat pe Giroud :) / Sursă foto: acmilan.com +18   FOTO
AC Milan l-a reprofilat pe Giroud :) / Sursă foto: acmilan.com

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 18:23 / Actualizat duminica, 08 octombrie 2023 19:08

Gest haios la AC Milan, a doua zi după meciul „nebun” cu Genoa, 1-0, în care Olivier Giroud a intrat în poartă și a fost salvator în prelungiri în fața românului George Pușcaș.

Oamenii care se ocupă de comunicare pentru clubul milanez au simțit momentul oportun și au exploatat „trendul Giroud”, la o zi distanță după terminarea partidei pe care atacantul francez a terminat-o între buturi. 

Duminică, pe site-ul oficial al clubului, Olivier Giroud figura pe lista portarilor echipei, alături de Mike Maignan, Mirante, Nava și Sportiello.

Isprava lui a fost intens dezbătută de fanii Milanului, dar și de compatrioții acestuia: „Dacă-l aveam pe Giroud în poartă, câștigam Mondialul anul trecut”, au „chicotit” francezii pe Twitter.

AC Milan „l-a reprofilat” pe Giroud » Imaginea zilei pe site-ul oficial al „diavolilor”
Olivier Giroud i-a extaziat pe fanii Milanului / Sursă foto: Imago Images

Giroud l-a blocat pe George Pușcaș în finalul dramatic de pe „Stadio Luigi Ferraris”

În prelungirile partidei cu Genoa, goalkeeperul lui Milan, Mike Maignan, a văzut cartonașul roșu, iar Olivier Giroud a preluat mănușile și a apărat poarta „diavolului milanez”.

În al 14-lea minut al prelungirilor, Pușcaș a scăpat spre poartă, dar Giroud a ieșit senzațional și a blocat. Scăpat spre poartă, internaționalul român n-a putut să-l depășească pe cel mai bun marcator francez all-time al echipei naționale Les Bleus. 

Giroud blocându-l pe Pușcaș în minutul 104
Giroud blocându-l pe Pușcaș
Giroud i-a luat locul în poartă lui Maignan
Maignan a fost eliminat în prelungiri
Martinez a luat și el roșu în prelungiri
+14 FOTO

În copilărie, îmi plăcea să stau în poartă, de aceea am mers eu în poartă. Am trăit emoții aparte când am avut acea intervenție, precum cele de la marcarea unui gol. Da, a fost o intervenție grozavă!

M-am gândit că trebuie să ies la minge, mi-am făcut curaj și am ieșit. Am luptat ca leii, sunt mândru de această echipă. Nu renunțăm niciodată.

- Olivier Giroud, conform Gazzetta dello Sport

VIDEO Rezumatul „thriller-ului” Genoa - AC Milan 0-1

Citește și alte știri din Serie A:

FOTO Drăgușin și Pușcaș, implicați în cel mai nebun meci al sezonului! Cu ambii portari eliminați, Giroud l-a blocat fantastic pe atacantul „tricolor” » Era minutul 104

Radu Drăgușin, printre cei mai buni din Genoa - AC Milan, George Pușcaș, cel mai slab: „Jocul a trecut pe lângă el”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează