INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

NEWS ALERT Ce se întâmplă cu Denis Drăguș: „Am discutat cu adevăratul lui agent!” » Florin Manea, acuzat că a mințit

Denis Drăguș are 13 goluri în 35 de meciuri la Gaziantep / Foto: Imago Images
Denis Drăguș are 13 goluri în 35 de meciuri la Gaziantep / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 15:41 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 16:02

Denis Drăguș (24 de ani), golgheterul lui Gaziantep, nu ar avea nicio legătură cu clubul de la malul Mării Negre, și nici cu impresarul Florin Manea! „Știrile legate de Trabzonspor nu-s adevărate. Am discutat cu Enrico, adevăratul lui agent, și mi-a zis că nimeni n-are voie să vorbească în numele lui Denis”, susține ziarul Gazispor.

Povestea transferului lui Denis Drăguș la Trabzonspor pare o anecdotă legată cu ață albă. Potrivit Gazispor, cotidian din Gaziantep, nu ar fi nimic veridic în legătură cu negocierile atacantului român cu conducerea grupării de la malul Mării Negre.

Au bătut palma pentru înlocuitorul lui Mbappe. Cifrele transferului și durata acordului dezvăluite de Il Mattino
ITALIA
Au bătut palma pentru înlocuitorul lui Mbappe. Cifrele transferului și durata acordului dezvăluite de Il Mattino

Nici că s-ar fi ajuns la un acord pentru o sumă situată undeva în jurul a 2,5 milioane de euro, după cum informa agenția belgiană Voetbalprimeur, preluând un articol apărut în ziarul Telgraf. Aceeași sursă face precizări relative la declarațiile făcute acum două zile de impresarul Florin Manea!

Drăguș e impresariat de o firmă din Germania

„Am discutat cu Enrico, adevăratul agent al lui Denis Drăguș, și exact asta mi-a spus: «Nimeni nu are voie să vorbească în numele lui. Știrile legate de Trabzonspor sunt false. Mintea lui Denis este numai la Gaziantep și el este focusat să ajute echipa să scape din zona retrogradării»", a postat azi pe contul de X (fostul Twitter) jurnalistul turc Ali Budak, care lucrează la Gazispor și care a oferit și știrea despărțirii lui Gaziantep de Marius Șumudică.

De altfel, consultând Transfermarkt.de, se poate afla că de interesele lui Drăguș se ocupă o firmă cu sediul în Germania, M-Soccermanagement, care îi mai are sub contract de reprezentare pe Orel Mangala (Lyon), pe Silas (VfB Stuttgart) și pe alți 34 de jucători.

Nici vorbă de negocieri avansate și un acord!

Agentul contactat de Ali Budak a desființat și informațiile lansate de cotidianul belgian Le Soir, cum că atacantul român ar putea fi cumpărat la vară de Trabzon. „Standard a refuzat prima ofertă de un milion de euro de la turci, dar negocierile, deja ajunse în stadiu avansat, s-ar solda cu un acord între părți pentru 2,5 milioane, cu 500.000 mai puțin decât prețul fixat de echipa din Liege și cota actualizată a acestuia de pe portalul Transfermarkt.de", a explicat miercuri publicația amintită, contrazisă de redactorul-șef al lui Gazispor, Ali Bidak.

„Gândurile sale sunt la România și Euro 2024”

Acesta a obținut acum câteva minute poziția oficială a agentului Enrico: „Suntem extrem de mulțumiți de faptul că multe cluburi sunt interesate de Drăguș și de performanțele sale, dar în acest moment concentrarea sa este doar pe teren. Apoi își va angaja toate forțele pentru a duce România cât mai departe la Euro 2024.

Ce se întâmplă cu Denis Drăguș: „Am discutat cu adevăratul lui agent!” » Florin Manea, acuzat că a mințit
Enrico este agentul care îi reprezintă oficial interesele lui denis Drăguș / Foto: Gazispor

Ceea ce își dorește el e să joace în cupele europene. Lucrăm activ ca el să fie pregătit pentru următoarele etape ale carierei. E adevărat faptul că unele cluburi au făcut oferte pentru a-l transfera în sezonul viitor".

„Drăguș vrea să înscrie cât mai multe goluri”

Enrico a abordat și subiectul legat de Florin Menea: „Colaborează cu noi în mod profesionist, activ, însă cred că ziariștii i-au interpretat greșit cuvintele și au răspândit dezinformări. Denis trage să finalizeze acest sezon uimitor în cel mai bun mod posibil.

Vrea să înscrie cât mai multe goluri și să ducă Gaziantep și orașul în locul pe care le merită. E o persoană profesionistă, umilă și specială, ce ține la respect mai presus de orice și nu-i place să fie evaluat decât pentru performanțele de pe teren. Acum el se concentrează pe meciul capital cu Ankaragücü".

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Strigătul de disperare al unui jucător al lui Pep Guardiola: „Nu mai pot, am nevoie de odihnă!”
ANGLIA
Strigătul de disperare al unui jucător al lui Pep Guardiola: „Nu mai pot, am nevoie de odihnă!”
Atac la Luis Enrique, după eșecul cu Barcelona: „E ca oul Kinder Surprise, nu știi niciodată ce ascunde! La fel se întâmplă și cu echipa lui de start”
PSG - BARCELONA 2-3
Atac la Luis Enrique, după eșecul cu Barcelona: „E ca oul Kinder Surprise, nu știi niciodată ce ascunde! La fel se întâmplă și cu echipa lui de start”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează