INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Transferul lui Griezmann la Barcelona e ca și rezolvat: „Nu îi pot spune NU lui Messi!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 mai 2019 16:21

Antoine Griezmann (28 de ani) a anunțat că va pleca din această vară de la Atletico Madrid, însă atacantul nu a anunțat la ce echipă se va transfera. Leo Mesi pare să-l fi convins să semneze cu Barcelona.

Jurnaliștii spanioli de la cotidianul Sport susțin că mutarea la campioana Spaniei se va face după 1 iulie. După acea dată, clauza de reziliere a francezului va scădea de la 200 la 120 de milioane de euro, iar catalanii ar face o economie de 80 de milioane.

„Messi l-a convins”

Jurnalistul spaniol Roberto Gomez a declarat pentru Radio Marca: „Griezmann le-a dat de înțeles conducătorilor lui Atleti că s-a înțeles deja cu noua sa echipă și că aceea va fi Barcelona. Singurul lucru care s-a aflat din întâlnirea dintre Griezmann, Gil Marin (n.r. - directorul general al lui Atletico), Simeone și Andrea Berta (n.r. - directorul sportiv al lui Atletico) a fost că Antoine a spus clar: «Nu pot să îi spun NU lui Messi». Asta înseamnă că cei doi au dialogat în ultima perioadă”.

94 de goluria marcat Griezmann în La Liga în cele cinci sezoane petrecute la Atletico

Pe Paulinho l-a convins pe teren

Nu e prima dată când Messi „recrutează” un jucător pentru Barcelona. În urmă cu doi ani, starul catalanilor l-a convins să pe Paulinho să i se alăture în Spania în timpul unui amical Argentina - Brazilia, scor 1-0. „Mă pregăteam să execut o lovitură liberă și discutam cu Willian și cu alt coleg, nu mai știu care. Dintr-o dată, îl văd pe Messi apropiindu-se încet-încet de mine și-mi zice: «Mergi cu mine la Barcelona sau nu?»”, mărturisea Paulinho. (Detalii AICI)

Articol de Andrei Stroe

 Citește și:

Paul Pogba dă vina pe Messi și Ronaldo pentru actualele probleme: „Del Piero, Figo sau Totti erau legendari, dar nici ei nu reușeau asta!”

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează