INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Trei oameni-cheie: Messi, Xavi, Valdes

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2010 00:00

FC Barcelona a făcut o demonstraţie de joc colectiv şi pe "Santiago Bernabeu".

 

A dispus însă şi de cîţiva oameni esenţiali, care au marcat desfăşurarea partidei. Inevitabil, unul este Messi, al cărui gol de deschidere a cîntărit enorm, iar acţiunile sale în viteză au creat mereu panică. Aproape la fel de normal, Xavi a regizat ca la carte jocul "blaugrana" şi, determinant, a oferit cele două pase luminoase la goluri, cu lansări peste şi prin defensiva madrilenă, aşezată nepotrivit în linie.

 

Lor li se adaugă Victor Valdes. Portarul catalan a securizat triumful Barcelonei prin cîteva intervenţii salutare, fiind permanent pe fază, în special la şuturile de la distanţă. Crucial a fost momentul cînd l-a blocat pe Van der Vaart, scăpat singur. El a ajuns la a 17-a partidă stagională fără gol încasat!

Pînă şi cotidianul "Marca" a admis: "Valdes merită să meargă la Mondial". Selecţionerul Del Bosque nu prea îl agreează pe Victor, preferîndu-i pe Casillas şi Reina.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  11 Aprilie 2010, 14:07

Van der Vaart a sutat slab, direct in Valdes. Ca urmare,nu vad ce mare merit a avut portarul... In schimb, Xavi si Messi au fost extraodinari, cu adevarat.

 •  11 Aprilie 2010, 13:25

toti 11 au jucat perfect.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează