INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Trezeguet a revenit pe teren după patru luni de pauză

Articol de GSP - Publicat joi, 29 ianuarie 2009 00:00

Atacantul lui Juventus Torino, David Trezeguet, indisponibil din luna septembrie a anului trecut din cauza unor probleme medicale la ambii genunchi, a jucat în ultimele 10 minute al partidei pe care echipa sa a pierdut-o miercuri seară pe terenul lui Udinese, scor 1-2, informează AFP.

Jucătorul francez în vârstă de 31 de ani a fost introdus pe teren în locul lui Amauri, în minutul 80 al întâlnirii de pe Stadio Friuli.

Trezeguet s-a operat la finalul lui septembrie 2008 la ambii genunchi şi de atunci nu a mai evoluat în nicio partidă oficială pentru gruparea torineză.

Juventus a fost învinsă, miercuri seară, în deplasare, de Udinese, scor 1-2, într-o partidă contând pentru a 21-a din Serie A. În urma acestui rezultat, echipa lui Ranieri a rămas pe locul 2 în clasament, la şase puncte în spatele liderului Inter, în timp ce Udinese a urcat pe poziţia a 12-a, cu 26 de puncte.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează