INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Troy Deeney, căpitanul lui Watford, refuză să se antreneze: „Am un copil de 5 luni. Nu-l pot pune în pericol”

Troy Deeney
Troy Deeney

Articol de - Publicat marti, 19 mai 2020 19:24

Troy Deeney, 31 de ani, contestă proiectul reluării Premier League în plină pandemie de coronavirus și întreabă: ”De ce nu pot merge la frizer, dar pot sări într-un careu aglomerat?”.

Cluburile din Premier League au votat în unanimitate reluarea pregătirii, deocamdată în grupuri mici, de cinci jucători. Dar unii nu vor să se antreneze. Printre ei, Troy Deeney, căpitanul lui Watford.

"Eu nu voi reveni. Refuz", a declarat atacantul în vârstă de 31 de ani, un contestatar vehement al Project Restart. Nu vrea să joace în perioada pandemiei. "Fiul meu de numai cinci luni are dificultăți respiratorii. Nu pot să merg acasă și să-l pun în pericol".

Deeney nu crede "într-un loc sută la sută sigur. O singură persoană îi poate contamina pe toți". Are o întrebare: "De ce mi se interzice să mă duc la frizer înainte de mijlocul lui iulie, dar pot să mă lupt cu 19 oameni în careu la o centrare?".

N-au scăpat de coronavirus » 6 pozitivi în Premier League, trei cluburi sunt afectate

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează