INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Turcia, o nouă aventură pentru Traore » Atacantul se va bate la promovare în sezonul viitor

Articol de - Publicat marti, 08 septembrie 2020 17:00 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 18:20

Lacina Traore (30 de ani), fostul jucător al celor de la CFR Cluj, a semnat cu formația Bandirmaspor din liga a doua din Turcia.

După ce la finalul sezonului și-a reziliat contractul cu echipa din Gruia, atacantul ivorian a ajuns la o înțelegere cu nou-promovata din liga a doua turcă.

Dan Petrescu, nemulțumit de Traore 

Fiind unul dintre jucătorii favoriți ai lui Dan Petrescu, după colaborare excelentă de la Kuban Krasnodar din sezonul 2011-2012, ivorianul a părut să nu mai fie jucătorul de altădată, marcând doar 2 goluri în 19 partide pentru ardeleni. Dan Petrescu nu s-a opus dorinței jucătorului de a pleca, nemaifăcând parte din planurile sale pentru noul sezon.

Transferul lui Traore, anunțat pe rețelele de socializare

Anunțul că a semnat cu Bandirmaspor a fost făcut public chiar de Lacina Traore pe rețelele de socializare și a fost confirmat de către patronul clubului, Onur Gocmaz. Atacantul va semna pentru un sezon, iar prezentarea oficială va avea loc în decursul acestei săptămâni.

Ivorianul trecut pe la CSKA Moscova și Monaco a fost atras de proiectul celor de la Bandirmaspor, aceștia mișcându-se foarte bine pe piața transferurilor din dorința de a promova în Super Lig.

500.000 de euroeste cota pe transfermarkt a lui Lacina Traore

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

A doua dramă pentru noua speranță a fotbalului italian » Accidentare gravă cu Olanda: pauză 6 luni!

Ipoteză incredibilă lansată în Anglia: „David Beckham și familia lui au răspândit coronavirusul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează