INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Ultima oră UEFA, decizie radicală în privința echipelor rusești!

UEFA a hotărât să excludă reprezentantele Rusiei sezonul viitor în competițiile continentale din cauza războiului din Ucraina.
UEFA a hotărât să excludă reprezentantele Rusiei sezonul viitor în competițiile continentale din cauza războiului din Ucraina.

Articol de - Publicat luni, 02 mai 2022 20:10 / Actualizat luni, 02 mai 2022 20:20

UEFA a hotărât să excludă reprezentantele Rusiei sezonul viitor din competițiile continentale, din cauza războiului provocat de Vladimir Putin în Ucraina.

Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, părea gata să-i reprimească pe ruși în întrecerile continentale. Zvonurile au fost infirmate astăzi.

Scandal uriaș în Serie A, după un gol marcat din ofsaid » Arbitrii au fost suspendați, iar Mourinho a ieșit la atac: „Nu s-a schimbat nimic”
SERIE A
Scandal uriaș în Serie A, după un gol marcat din ofsaid » Arbitrii au fost suspendați, iar Mourinho a ieșit la atac: „Nu s-a schimbat nimic”

Aleksander Ceferin: „Sportivii nu ar trebui să sufere”

În ciuda războiului care continuă să lovească brutal Ucraina, slovenul declara zilele trecute în presa din țara sa că „sportivii nu sunt vinovați. Nu ar trebui să sufere. Trebuie să arăți bunăvoință și să demonstrezi că sancțiunile nu sunt împotriva sportivilor ruși. UEFA va decide în curând dacă reprezentantele Rusiei vor putea participa în competițiile internaționale". 

Naționala feminină a Rusiei, exclusă de la Euro

În această seară, forul de la Nyon a luat o hotărâre radicală. Contrar a ceea ce spunea Ceferin, UEFA a exclus echipele ruse din cupele europene pentru sezonul viitor, 2022-2023.

În același timp, nici naționala feminină a Rusiei nu va juca la Campionatul European, programat între 6 și 31 iulie. Va fi înlocuită de Portugalia.

Citește și alte știri din handbal:

O legendă a lui Bayern îi critică dur pe bavarezi după ce au sărbătoit titlul în Ibiza: „Este absolut inacceptabil!”

Jurgen Klopp trage un semnal de alarmă înainte de returul cu Villarreal: „Calificarea nu e decisă, trebuie să suferim”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  03 Mai 2022, 16:36
Postat de Jiří Janečko pe 02 Mai 2022, 21:53

Tristețe în fotbal. Antrenorul secolului, omul care a refuzat Realul și a demisionat din cauza războiului, a murit A fost o legendă nu numai pentru Sturm Graz din Austria, ci și în Sarajevo, unde s-a născut în 1941. De asemenea, a lăsat o amprentă fotbalistică distinctă și în alte stagii în cele mai diverse colțuri ale lumii. În sezonul 1984/85, a condus Željezničar până în semifinalele Cupei UEFA de atunci. Cu naționala Iugoslaviei a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 1990, când echipa sa a fost eliminată la penalty-uri de Argentina lui Maradona. Epoca sa la echipa națională s-a încheiat în perioada agitată a Balcanilor din prima jumătate a anilor 1990. Cu Iugoslavia, a luptat pentru a ajunge la Campionatul European din 1992. El și-a descris echipa ca fiind mai bună decât țara pe care o reprezenta, unde s-a dezlănțuit războiul. Și a reacționat la asediul de la Sarajevo demisionând din funcția de antrenor al echipei naționale și al lui Partizan Belgrad. "Este un gest privat și decizia mea personală. Motivele pentru aceasta sunt evidente. Demisia mea este singurul lucru pe care îl pot face pentru orașul meu. Vreau să vă amintiți că sunt din Sarajevo. Știți ce se întâmplă acolo", a declarat el la acea vreme. Publicația britanică The Guardian amintește că Osim a refuzat Real Madrid de două ori în cariera sa. Osim și-a încheiat cariera în Japonia - mai întâi la JEF United, apoi la echipa națională, unde un atac cerebral l-a împiedicat să cont

De ce nu îi dai numele complet.

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  03 Mai 2022, 16:35
Postat de joaca_beleaua pe 02 Mai 2022, 22:22

Las că nu se mai joacă niciun sezon 2022 - 2023!

Cum așa?

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  03 Mai 2022, 16:28
Postat de cirus11 pe 02 Mai 2022, 22:24

Normal ca Ceferin era pregatit sa ii reprimeasca... banii Gazprom si Lukoil au patruns la toate nivelele din Europa.

Nivelurile.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează