INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UEFA

UEFA, gafă uriașă pe pagina oficială! A făcut reclamă la un meci fictiv în loc de Supercupa Europei

Alexander Ceferin, președintele UEFA // Foto: Imago
Alexander Ceferin, președintele UEFA // Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 16 iulie 2022 14:19 / Actualizat sambata, 16 iulie 2022 15:40

Forul de la Nyon a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru meciul de la Helsinki, eliminând-o de pe afiș pe Eintracht Frankfurt. A confundat, în postarea sa de pe Twitter, câștigătoarea Europa League cu cea din Conference League!

UEFA s-a încurcat singură în mulțimea de competiții pe care le-a înființat în ultima vreme. Forul condus de Aleksander Ceferin a creat derută printre suporteri și a stârnit zâmbete și ironii pe rețelele de socializare după ce a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru Supercupa Europei, programată pe 10 august, pe stadionul Olimpic din Helsinki

În postarea de pe contul oficial de Twitter, în care se preciza că marți, 19 iulie, este prima zi de achiziționare a tichetelor, a făcut reclamă unei partide fictive, dintre Real Madrid șiAS Roma!

UEFA, gafă uriașă pe pagina oficială! A făcut reclamă la un meci fictiv în loc de Supercupa Europei

Tifosii Romei, luați prin surprindere!

Pentru câteva minute, fanii și-au închipuit că din acest an s-o fi schimbat ceva și de aceea a dispărut de pe afiș Eintracht Frankfurt. Nemții n-au știut ce să creadă și n-au înțeles de ce câștigătoarea Ligii Campionilor nu întâlnește deținătoarea Europa League în duelul din Finlanda. 

Învingătoarea din Conference League a ajuns însă dintr-o mare greșeală ca adversar al lui Real Madrid, gafa fiind reparată în scurt timp de UEFA, care a înlocuit anunțul inițial cu cel corect. Lumea apucase să-l vadă însă și să distreze pe seama confuziei.

8.000 de cereri de bilete de la Eintracht, doar 1.800 de la Real

31.500 de spectatori vor putea lua loc în tribunele arenei din Helsinki, dar doar 17.000 de bilete vor fi scoase spre comercializare, restul fiind alocare sponsorilor și invitaților UEFA. 

Interesul pentru Supercupă este mai mare în rândul echipei din Frankfurt, care are cereri în prezent de 8.000 de tichete, aproape de cota rezervată de foru european, în vreme ce dinspre Madrid n-ar veni decât 1.800 de solicitări, susține cotidianul Bild.

Prețurile biletelor variază de la 25 la 120 de euro și se pot achiziționa maximum patru de fiecare solicitant. Pe principiul ”primul venit este și primul servit.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cum vrea Juventus să împiedice transferul lui De Ligt » Bayern Munchen a făcut oferta oficială!

S-a făcut după miezul nopții: Robert Lewandowski la Barcelona! Toate detaliile transferului istoric

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
johny2003
johny2003  •  16 Iulie 2022, 23:43

Mafia UEFA! Nimic nou sub soare...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  16 Iulie 2022, 16:13

nu ne pasa ...

ali.bec
ali.bec  •  16 Iulie 2022, 16:12

Ce gafa uriasa! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează