INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

UEFA pune o condiție pentru a organiza Euro 2020 cu spectatori

Articol de - Publicat miercuri, 11 martie 2020 10:24

Într-un moment în care întreaga Europă suferă din cauza epidemiei de coronavirus, forul continental consultă Guvernele pentru a se asigura că turneul final se va derula cu stadioanele pline.

Chiar și după ce Comitetul Olimpic Italian a anulat fotbalul și sportul italian timp de o lună, deși presa peninsulară a anunțat că federația va cere amânarea Euro 2020, chiar dacă japonezii admit că iau în calcul decalarea Jocurilor Olimpice, UEFA nu renunță la planul său.

Turneul final să se dispute așa cum era stabilit: între 12 iunie și 12 iulie, în 12 orașe din 12 țări. Cu spectatori! Epidemia de coronavirus nu sperie Nyon.

Condiția halucinantă: „Să poată trata persoanele contaminate"

Potrivit L'Equipe, UEFA consultă Guvernele țărilor care ar trebui să organizeze CE pentru a se asigura că totul va fi respectat. Dar trebuie să îndeplinească o condiție. „Bazându-se pe sfaturile Organizației Mondiale a Sănătății, forul continental e convins că un oraș va putea găzdui meciurile cu condiția să aibă structuri medicale pentru a trata persoanele contaminate și infrastructură pentru a putea primi zeci de mii de fani", a scris cotidianul francez.

În cazul în care un oraș e afectat grav de epidemia de coronavirus, UEFA va muta partidele în altă parte. Și același L'Equipe mai dezvăluie ceva. UEFA susține că „zvonul potrivit căruia federațiile au cerut amânarea Euro pentru 2021 este nefondat".

VEZI ȘI:

EXCLUSIV GSP a obținut o reacție oficială UEFA pe cel mai important subiect al momentului: programul Euro 2020 nu se modifică! La noi, posibile alegeri peste Euro

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează