INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

UEFA vrea fani în tribune la Supercupa Europei

UEFA vrea fani în tribune la Supercupa Europei
UEFA vrea fani în tribune la Supercupa Europei

Articol de - Publicat joi, 20 august 2020 13:58 / Actualizat joi, 20 august 2020 14:07

UEFA  a propus să redea fotbalul spectatorilor. Și plănuiește să deschidă 30 la sută din capacitatea „Puskás Aréna” (Budapesta) la Supercupa din 24 septembrie.

În pandemie, fotbalul european a fost închis spectatorilor. UEFA a decis să se joace fazele decisive ale Ligii și Europa League, Final 8, în spatele porților închise de teama coronavirusului. Acum, forul continental plănuiește să redeschidă stadioanele în toamnă. Miercuri, în timpul unei videoconferințe la care au participat secretarii generali ai tuturor federațiilor membre, oficialii de la Nyon au anunțat că ar putea să redea sportul fanilor. 

Supercupa Europei cu fani

Primul meci ar fi Supercupa Europei, programată la Budapesta pe 24 septembrie, când 30 la sută din capacitatea "Puskás Aréna" ar urma să fie deschisă. Rămâne ca această propunere să fie confirmată zilele următoare, în timpul ședinței Comitetului Executiv UEFA. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

BARCELONA. Ronald Koeman, făcut praf de foștii săi jucători: „În 5 luni a distrus echipa! Îi păsa doar să aibă șapte sticle de vin la cină”

Cel mai slab bavarez a fost Flick: „Tactic, Lyon ne-a făcut mult rău. Am supraviețuit cu șansă în prima parte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  20 August 2020, 14:50

Pentru ca baietilor le-a fost lene sa scrie mai mult, Puskas Arena are 67k de locuri. Deci daca propunerea se accepta ar fi vreo 20 de mii de oameni pe stadion. Un pas mare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează