INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Conflict la nivel înalt în Bundesliga » Președintele de onoare al lui Bayern: „Lui Lothar Matthaus o să-i tăiem sursele”

Lothar Matthaus (stânga) și Uli Hoeness. Foto: Getty Images
Lothar Matthaus (stânga) și Uli Hoeness. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2023 10:32 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 10:41

Președintele de onoare al lui Bayern, Uli Hoeness (71 de ani), suspectează că fostul său jucător, Lothar Matthaus (62), acum analist TV, primește informații din interiorul clubului și le folosește în comentarii. Replica fostului internațional german: „E o prostie”.

Fostul internațional german Lothar Matthaus a ajuns pe lista neagră a lui Bayern! Motivul? Matthaus, acum analist TV, ar primi prea multe informații din interiorul clubului, pe care le face publice în comentariile sale.

Președintele de onoare al bavarezilor, Uli Hoeness, a promis însă că va rezolva „problema”: „În următoarele 12 luni, Lothar va primi tot mai puține informații, pentru că-i vom tăia sursele”.

Îl recunoști? Fostul campion cu Dinamo, un pachet de mușchi la 42 de ani! Apariție spectaculoasă la plajă, alături de soție
LOOK
Îl recunoști? Fostul campion cu Dinamo, un pachet de mușchi la 42 de ani! Apariție spectaculoasă la plajă, alături de soție

Lothar Matthaus: „Patru sau cinci jucători vor pleca”

În rolul său de expert TV și editorialist „Sky Germania”, Matthaus și-a criticat în mod repetat fostul club în cursul sezonului trecut. El a avut inclusiv „ciocniri” publice cu foștii șefi ai lui Bayern, Oliver Kahn și Hasan Salihamidzic.

Cel mai recent, campionul mondial și european făcuse dezvăluiri cu privire la posibilele transferuri ale campioanei: „Patru sau cinci jucători vor pleca. Și poate fi foarte bine cineva la care nimeni nu se așteaptă. Chiar și un internațional german”.

Lothar Matthaus: „E o prostie. Văd și eu că echipa nu funcționează”

Lothar Matthaus, care n-a avut nicio problemă să-l arate cu degetul inclusiv pe Hoeness, susține că acesta se înșală: 

„Nu am primit niciodată vreo inormație de la FC Bayern. Văd ce se întâmplă pe teren, vorbesc cu oamenii. Eu vorbesc despre ceea ce percep. Dar nu am primit nimic. Această afirmație a lui Hoeness este o prostie, îmi pare rău. Văd și eu că echipa nu funcționează sau că starea de spirit este proastă”, a spus fostul internațional german.

150 de selecțiiși 23 de goluri a bifat Lothar Matthaus în naționala Germaniei, pentru care a jucat între 1980 și 2000. Are în palmares un titlu european (1980) și unul mondial (1990)

Citește și:

UEFA a numit cel mai bun fotbalist al sezonului în Ligă: NU e Haaland

Dezvăluiri din interior despre nivelul la care e Ianis Hagi

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  12 Iunie 2023, 11:51

Puscariasul Hoeness ar trebui sa isi vada de treaba lui.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează