INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ultima picătură! Harry Kane amenință că scoate de pe teren naționala Angliei la primul atac rasist: „E îngrozitor!”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2019 12:21

Trei internaționali insulari au fost abuzați la meciul din Muntenegru: Sterling, Hudson-Odoi și Rose.

Țipete de maimuțe. Și „cioară”. Iată ce au auzit jucătorii englezi de culoare la Podgorica, în timpul meciului din preliminariile Euro 2020. Câștigat cu 5-1 de Albion. Rose, Sterling și Hudson-Odoi au fost țintele rasismului pe stadion.

Britanicii, chiar și premierul Theresa May, au cerut o reacție dură din partea UEFA, care amenință să închidă arena din capitala Muntenegrului la următoarele partide. Ieri, căpitanul insularilor, Harry Kane, a amenințat că va scoate echipa de pe teren la primul incident rasist.

„Dacă se mai întâmplă o dată, și colegii mei atacați vor simți nevoia unei pauze, îi voi susține total", a declarat vârful lui Tottenham. „E îngrozitor și inacceptabil”. 

„Cavalerul” Kane

harry kane

Ieri, Harry Kane a fost invitat la palatul Buckingham pentru a-și primi medalia. Căpitanul Angliei este membru al Ordinului Imperiului Britanic, după ce a condus naționala până în semifinalele Mondialului. „O mare onoare. O zi în care am fost foarte mândru. Le mulțumesc colegilor și antrenorilor”, a fost mesajul lui Kane. 

Citește și:

 VIDEO Gerard Pique show: a râs de Real Madrid când a fost întrebat „De câte ori ai făcut sex luna asta? ” + poveste fabuloasă cu Ibrahimovic: „Am rămas împietriți”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează