INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Ultimatum pentru Simone Inzaghi la Inter Milano! Cât timp i-au dat șefii, după ce l-a „boxat” Mourinho

Articol de - Publicat luni, 03 octombrie 2022 15:11 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 15:11

Momente de cumpănă pentru Simone Inzaghi la Inter Milano. Eșecul de acasă contra Romei (1-2) a agitat foarte tare apele la echipa nerazzurra, care riscă să își compromită deja șansele la scudetto - e la 8 puncte de lider, pe locul 9 în Serie A -, pe lângă calificarea mai departe în Liga Campionilor. 

Gazzetta dello Sport scrie despre ultimatumul dat tehnicianului de 46 de ani de conducerea clubului, după ce Inter a ajuns deja la 4 eșecuri în opt etape, record negativ al ultimelor sezoane în debutul unui campionat.

 Meciul cu Barcelona din Ligă vine cum nu se poate mai prost. Fosta campioană a Italiei are 3 puncte în grupă și o nouă înfrângere acasă, după cea contra lui Bayern, ar diminua grav șansele de a ajunge în "optimI".

Ce face Liverpool? Și Jurgen Klopp e uimit de cădere: „Jocul nostru a fost oribil de privit”. Ce spune de plecare
ANGLIA
Ce face Liverpool? Și Jurgen Klopp e uimit de cădere: „Jocul nostru a fost oribil de privit”. Ce spune de plecare

Apărarea lui Inter Milano e șubredă

Rezultatele dezamăgitoare pleacă de la apărarea vulnerabilă, 13 goluri la pasiv. În campionat, nu mai există decât patru echipe ce au încasat mai multe goluri decât Inter Milano. Ipostază jenantă pentru o echipă cu pretenții și o tendință care trebuie urgent oprită. Și în Ligă, a cedat ușor în fața lui Bayern (0-2), iar Barcelona e pregătită să profite și ea diseară. 

Inzaghi nu și-a stabilit însă un portar fix, alternându-i pe Handanovic în campionat și pe Onana în Ligă, fără ca vreunul dintre ei să ofere garanții deosebite. 

Și nici defensiva din fața lui nu se descurcă mai bine. Deși componența nu s-a modificat radical. Bastoni, De Vrij și Skriniar întrețin confuzia și ridică multe semne de întrebare asupra viitorului și nici de pe bancă nu apar soluții mai viabile.

Lukaku este esențial pentru echipa lui Simone Inzaghi

Nici ofensiva nu mai este de speriat, ca în primul sezon în care Romelu Lukaku împreună Lautaro Martinez găureau plasele.Absența belgianului din cauza accidentării musculare i-a dat o grea lovitură. 

Vârful împrumutat de la Chelsea n-a marcat decât un gol, noroc că au compensat prin realizări, Lautaro, Dzeko și Correa. La un loc au 7 goluri, jumătate din totalul de 14 în actuala ediție de Serie A. În Ligă, nerazzurrrii au punctat doar la Plzen, 2-0 cu Viktoria, cu bosniacul printre marcatori.  

În campionat, cu Udinese și Roma au pus un singur gol pe tabelă, insuficient pentru a obține ceva. Nici mijlocul nu compensează în mod deosebit la total, astfel încât perspectivele pentru ciocnirea cu Barca sunt îngrijorătoare. Și dacă nici azi, nici cu Sassuolo nu apare ieșirea din criză, o demitere de antrenor nu e deloc exclusă!

Citește și alte știri de Serie A: 

VIDEO Tătăruşanu, analizat după ultimul meci al lui AC Milan: „Uneori a fost superficial”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează