INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Un antrenor francez răspunde acid la propunerile lui Van Basten: "Înapoi la răscoale, când se lăsa cu morți!"

Christian este tatăl internaționalului Yoann Gourcuff, actualul său jucător la Rennes
Christian este tatăl internaționalului Yoann Gourcuff, actualul său jucător la Rennes

Articol de - Publicat sambata, 21 ianuarie 2017 00:00

Christian Gourcuff, antrenorul lui Rennes, îi răspunde acid lui Van Basten, care vrea un fotbal fără ofsaid, cu eliminări temporare și penaltyuri de la 25 de metri.

Marco van Basten, unul dintre jucătorii care au marcat istoria fotbalului, a devenit portavocea FIFA, anunțând în numele lui Gianni Infantino inovații multe și caraghioase în regulament.

Citește și: Van Basten are idei trăsnite » Triplu Balon de Aur se face ecoul megarevoluției plănuite la Zurich: eliminări temporare, lovituri de departajare de la 25m și adio, ofsaid!

Printre ele: timp de joc întrerupt la fiecare fluier al arbitrului în ultimele 10 minute, anularea ofsaidului, eliminări temporare și lovituri de departajare de la 25 de metri.

"Fără ofsaid, spiritul colectiv ar dispărea"

Cel mai dur i-a răspuns francezul Christian Gourcuff, antrenorul lui Rennes. "E o prostie incomensurabilă, cea mai mare auzită vreodată. Ne întoarcem la vremea răscoalelor, când satele se luptau între ele și se lăsa cu morți", a declarat într-o conferință de presă tehnicianul în vârstă de 61 de ani.

A mai spus ceva: "Ofsaidul este expresia inteligenței. Fără ofsaid, spiritul colectiv ar dispărea. E o regulă fundamentală. Cine nu a înțeles asta înseamnă că nu a înțeles nimic din fotbal".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează