INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un arbitru retras la finele sezonului trecut, dornic să revină în iarbă: „Adevărul este că m-au retrogradat!”

Mateu Lahoz/ foto: Imago
Mateu Lahoz/ foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2023 16:50 / Actualizat vineri, 24 noiembrie 2023 17:04

Antonio Mateu Lahoz (46 de ani), care a condus meciuri între 2008 și 2013, e dispus să se întoarcă de la pensie dacă va fi chemat: „Vreau să fiu un fel de Isco... Îmi lipsește mult de tot gazonul. Încă mă trezesc și mă gândesc unde voi fi delegat”.

Unul dintre cei mai controversați arbitri spanioli din ultimul deceniu ar putea reveni în activitate. Jurnaliștii de la cotidianul Marca au vorbit cu Antonio Mateu Lahoz și au aflat despre dorința acestuia de a reveni în iarbă. În vară, Comitetul Tehnic al Arbitrilor l-a anunțat că nu va mai face parte din lotul pentru sezonul viitor. Adică, l-au obligat pe centralul de 46 de ani să iasă "la pensie"!

Mateu Lahoz: "Este liber să visezi, dar nu știu..."

Mateu Lahoz s-a lăsat cuprins de nostalgie când a fost invitat la gala Marca Awards: „Când m-am văzut înconjurat de atâția arbitri, s-a trezit în mine spiritul de competiție. Este liber să visezi, dar nu știu... Vreau să fiu un fel de Isco. Mărturisesc că îmi lipsește mult de tot gazonul. Încă mă trezesc și mă gândesc la ce meci voi fi delegat. Știu însă că practic este, practic, imposibil".

Ar fi acceptat să fluiere și în divizia secundă!

Mateu Lahoz a mai dezvăluit că n-ar refuza o convocare a Comisiei Tehnice (CTA): „Aș continua să arbitrez, dar doar în Spania. Această țară mi-a dat absolut totul și nu cred că aș putea merge în exil. Mi-am petrecut 32 de ani din viață arbitrând și mi-ar fi plăcut ca povestea să nu se oprească anul acesta. 

Aș fi acceptat să conduc meciuri în Segunda Division, numai că acolo nu mă încadrez din cauza vârstei. În LaLiga s-ar putea, dar am primit mesaje din lumea fotbalului că revenirea mea e imposibilă. În plus, CTA m-a considerat unul dintre cei mai slabi arbitri și acesta este motivul pentru care m-au tras pe linie moartă".

522de meciuri a arbitrat Mateu Lahoz în carieră. A împărțit 2.412 cartonașe galbene și 127 de roșii și a acordat 130 de lovituri de la 11 metri

Citește și

Pandemia i-a distrus cariera! Ce star din Serie A a căzut în depresie. „Arăta ca un manechin”, spune antrenorul său
ITALIA
Pandemia i-a distrus cariera! Ce star din Serie A a căzut în depresie. „Arăta ca un manechin”, spune antrenorul său
Codaș cu Dinamo și acum lider cu Girona în LaLiga! Mesajul spaniolului: „Când am venit în România am deschis ochii”
SPANIA
Codaș cu Dinamo și acum lider cu Girona în LaLiga! Mesajul spaniolului: „Când am venit în România am deschis ochii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează