INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Uluitor! Un club din elita Scoției își întreabă fanii dacă să păstreze sau nu un fotbalist

Livingston, locul 5 în Scottish Premier League, a făcut un sondaj pe Twitter legat de contractul portarului Gary Maley
Livingston, locul 5 în Scottish Premier League, a făcut un sondaj pe Twitter legat de contractul portarului Gary Maley

Articol de - Publicat marti, 26 mai 2020 18:25

Livingston, locul 5 în Scottish Premier League, a făcut un sondaj pe Twitter legat de contractul portarului Gary Maley (37 de ani).

Gary Maley va împlini 38 de ani pe 3 august. Este al treilea portar al lui Livingston, de patru ani la echipa clasată pe locul 5 în actualul campionat scoțian. Conducerea clubului n-ar mai fi vrut să-l păstreze din această vară, când i se încheie contractul. Plănuia să promoveze un goalkeeper tânăr. Și totuși, managerul Gary Holt nu s-ar despărți de el, fiind unul dintre fotbaliștii care fac o atmosferă bună în vestiar. 

Uluitor! Un club din elita Scoției își întreabă fanii dacă să păstreze sau nu un fotbalist

68,6% îl vor pe Maley la echipă 

Oficialii lui Livi i-au întrebat pe fani dacă să-l păstreze sau nu pe Maley. "Să rămână sau nu? Tu decizi!", a fost mesajul sondajului de pe Twitter. Până acum au votat aproape 165.000 de persoane. Și 68,6% îl vor pe Maley în continuare.

VIDEO / Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP » Episodul 5: Cel mai nou card primit de Ianis Hagi în FIFA20

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Coșmar pentru un coleg al lui Bicfalvi, diagnosticat cu COVID: „E în spital cu pneumonie bilaterală, un fiu are pneumonie, iar altul febră mare și vomită”

Alarmă în Premier League! Ce se poate întâmpla dacă planul extrem al englezilor va fi aprobat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close