INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Un controversat milionar grec a cumpărat un club pentru a-și pune fiul de 16 ani președinte

foto: gazzetta.gr
foto: gazzetta.gr

Articol de - Publicat miercuri, 01 august 2018 10:04

Alexis Kougias, 66 de ani, care e și principal acționar la Larissa, a devenit patron și la Ionikos, din liga a 3-a. Iar noul președinte e fiul său Christos.

Fost fotbalist, aflat și aproape de naționala Greciei în perioada când juca la Iraklis, Alexis Kougias e un cunoscut și controversat avocat atenian, care a fost de-a lungul timpului președintele mai multor cluburi elene.

Kougias, 66 de ani, tocmai a cumpărat-o pe Ionikos, ajunsă în liga a treia. Și a schimbat întreaga conducere. Iar președinte este chiar fiul său Christos, în vârstă de 16 ani. "Vom crea un club sănătos, care va străluci în viitor", a declarat noul patron.

L-a scuipat pe El Kaddouri

Acesta este și principalul acționar al Larissei. Îl știe și Răzvan Lucescu. Sezonul trecut, în timpul partidei jucate pe teren propriu cu PAOK Salonic, Kougias a avut un schimb dur de replici la marginea terenului cu El Kaddouri și, în culmea furiei, l-a scuipat pe internaționalul marocan.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează