INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

FOTO Un Crăciun fierbinte » Familia Messi, „în modul vacanță”

Articol de - Publicat duminica, 24 decembrie 2023 20:28 / Actualizat duminica, 24 decembrie 2023 21:28

Antonela Roccuzzo, soția lui Lionel Messi, și-a încântat admiratorii cu o fotografie sexy în pragul Crăciunului. Jucătorul lui Inter Miami apare doar undeva în fundal.

Un lucru este clar. Familia Messi preferă iernile blânzi. Atât de blânzi încât să-și poată permite ținute cât mai lejere. Antonela Roccuzzo, soția căpitanului naționalei Argentinei, tocmai a publicat pe contul său de Instagram o fotografie foarte „fierbinte”.

FOTO: Telenoche
+34 FOTO

Ea apare în costum de baie, el în fundal, în slip. Decorul? Gazonul și piscina vilei în care locuiesc. Subtitrarea Antonelei: „Modul vacanță activat”.

Antonela Rocuzzo are 38,7 milioane de urmăritori pe Instagram

Povestea a generat o mulțime de reacții pozitive pe Instagram, unde doamna Roccuzzo are 38,7 milioane de urmăritori și oferă în mod regulat informații despre viața familiei.

Ca și soțul ei, campion mondial în 2022, ea provine din Rosario, al treilea oraș ca mărime din Argentina. Sunt căsătoriți din 2017 și au trei băieți, Ciro (4 ani), Mateo (7) și Thiago (10) .

O publicație braziliană a scris că Lionel Messi și-ar fi înșelat soția

Cuplul a trecut printr-un moment delicat luna trecută. Atunci când publicația braziliană Direto Do Miolo a scris că Leo și-ar înșela nevasta cu jurnalista argentiniană Sofia Martinez, cea care i-a ținut un discurs pasional la Mondialul din Qatar. În cele din urmă, s-a dovedit a fi doar o „petardă” și totul a revenit la normal.

Altfel, Messi mai are de așteptat până la startul noului sezon în MLS. Acesta se va da pentru Inter Miami abia pe 22 februarie, când va juca pe teren propriu împotriva lui Salt Lake.

Mai puteți citi:

Imagini memorabile cu „dirijorul” Răzvan Lucescu: „Adu-i pe toți aici!” » Antrenorul lui PAOK e actor principal într-o filmare inedită

Manchester United are un nou investitor. Afacere de 1,5 miliarde de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează