INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA

Un fost fotbalist din Suedia, pe lista celor mai periculoși infractori din țară

Ilija Jurkovic (stânga) // Sursă foto: Facebook
Ilija Jurkovic (stânga) // Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2020 22:06

Fostul fotbalist Ilija Jurkovic (23 de ani) este pe lista celor mai periculoși oameni din Suedia.

Jurkovic, ultima dată la Vasalund, a fost considerat la un moment dat unul dintre jucătorii promițători ai Suediei. Însă Ilija s-a retras în urmă cu 3 ani, pentru a alege un mod de viață riscant.

Un fost fotbalist, pe lista celor mai periculoși infractori din Suedia

Ilija Jurkovic a fost arestat până acum de 3 ori, pentru jafuri armate și spălări de bani, iar în 2019 a fost suspectat chiar pentru tentativă de omor. Atunci, autoritățile nu au adunat suficiente probe și nu au putut să-l condamne.

Jurkovic a fost arestat din nou zilele trecute, însă este încrezător că nu i se va întâmpla nimic. „Nu am făcut nimic, n-au de ce să se agațe. Dacă vor să mă ducă iar 2-3 luni în centrul de detenție și să vorbească iar cu mine, să facă asta. Am mai fost în închisoare și înainte. Dar mi se pare că nu e necesar”, a spus suedezul, potrivit Expressen.

VIDEO Paulo Vinicius, fundaș CFR Cluj, are probleme serioase cu legea

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Alex Maxim se plânge de tratamentul străinilor: „Un român nu va fi niciodată în aceeași oală cu spaniolii sau germanii. Lor li se acordă mai multe șanse”

Gicu Grozav, pus la zid de fostul antrenor: „Atitudine de amator, similară cu a unui jucător din liga de duminică"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează