INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un fost jucător al Barcelonei îi răspunde lui Cristiano: 'Fii mulțumit cu aceste trofee pe care nu le-ai meritat!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 00:26

Fostul jucător al Barcelonei, Julio Salinas, l-a criticat pe Cristiano Ronaldo pentru discursul avut de portughez după ce a câștigat Balonul de Aur din acest an.

Într-o postare pe contul personal de twitter, Salinas susține că Ronaldo nu merita să câștige acest trofeu și îl critică pe internaționalul portughez pentru că a declarat la decernarea trofeului că se consideră cel mai bun jucător din istorie.
"Doar pentru că ești foarte bun, asta nu inseamnă că ești cel mai bun, pentru că ai avut ghinionul să fi contemporan cu marele Messi. Și sincer nu cred că ești pe podiumul celor mai buni jucători din istorie, deoarece sunt câțiva care te depășesc. Fii mulțumit cu aceste trofee ale Balonului de Aur (pe care nu le-ai meritat)", a scris Salinas, care a evoluat timp de 8 ani în tricoul Barcelonei (1988-1994).

Cristiano Ronaldo a câștigat Balonul de Aur 2017 și a ajuns la al cincilea trofeu din cariera sa, egalându-l pe Lionel Messi, care s-a clasat pe locul doi în acest an.

După decernarea premiului Ronaldo a declarat că se consideră cel mai bun jucător din istoria fotbalului. "N-am văzut pe nimeni mai bun decât mine. Mereu am crezut asta. Niciun fotbalist nu poate face ceea ce pot face eu. Nu e un jucător mai complet ca mine, joc bine cu ambele picioare, sunt rapid, puternic, lovesc bine cu capul, marchez goluri, dau assist-uri. Nimeni nu a câștigat atât de multe trofee individuale ca mine, și nu vorbesc doar despre Balonul de Aur", a spus Ronaldo.

surse: mirror.co.uk, goal.com, mundodeportivo.com

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (21)
blocatu
blocatu  •  10 Decembrie 2017, 15:59
Postat de Ionel Vancea pe 10 Decembrie 2017, 07:54

Hagi nu e cel mai mare nici macar in Romania.

uimeste-ma! a fost Dobrin , este? ma, voi vorbiti sa va aflati in treaba! mai mult de 80% de aici nici nu l-ati vazut jucand! povesti pescaresti astea,cu mai bun ca Pele! pele are 3 titluri mondiale iar dobrin nu a trecut vreodata de grupe, daca a jucat, si are 6 goluri la nationala! si cu aia ca nu a fost lasat, mai usor! asa putem zice si de Hagi junior ca este mai bun ca Maradona dar nu e lasat!

lionforever
lionforever  •  10 Decembrie 2017, 15:33

Ce poți să spui cr7= cocalar7 .

1032927240180218
Paul Jufa  •  10 Decembrie 2017, 15:10

Sunt de acord cu el dar modestia își lasă loc de cuvânt, să nu se întâmple la fel ca în cazul lui Schumacher?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează